Последователност и търпение са ключовите думи за Овен

Архив Варна

17-01-2010, 21:50

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

През тази седмица вие ще почувствате повече сила и целеустременост. Ще си припомните някои свои изконни ценности и нужди и ще настоявате за тяхното удовлетворение. Ще получите възможност да си изясните жизнените цели и приоритети в обозримото бъдеще.


Постарайте се обаче да бъдете реалисти и да не надхвърляте потенциала си. Сега вие имате възможност не само да си изясните какво желаете, но и задълбочено да помислите как да го постигнете. Най-важно е сега да проумеете необходимостта от последователност и да не се отклонявате и разсейвате със странични действия. Това е най-прекият път към успеха за вас.


Необходимо е също така да преодолеете натърпението си. През тази година при вас нещата ще се развиват по-бавно от обикновено. В професионален план са възможни известни огорчения и разочарования, но това не е повод да напускате работата си, особено ако тя ви носи удовлетворение.


В сряда можете да проведете конструктивни преговори с колеги и партньори. В петък интересна и неочаквана информация, достигнала до вас, може да ви накара да промените плановете си, за да постигнете неочаквано бърз и желан резултат.


* 18 - 24 януари



Седмичният хороскоп може да ви представи информация относно настоящата ситуация, да ви даде ориентир в текущите и бъдещи промени, но по същество той представлява една обща картина, която не отчита вашите индивидуални характеристики, качества и заложби. По тази причина той не може да ви даде информация, от която да се възползвате, когато вземате важни житейски решения или, въз основа на която, да планирате живота си. Човешката съдба е съвкупност от индивидуалност, синхроничност и причинно-следствени връзки, което прави всяко същество уникално и неповторимо. Тази уникалност ни кара да подхождаме по различен начин към общите тенденции, което обуславя параметрите на бъдещата събитийност. Възможност да научим каква ще бъде тя, съществува само при детайлно разглеждане на рождения хороскоп от професионален астролог.