Най-точният ориентир е собствената ви съвест

Архив Варна

17-01-2010, 22:00

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Седмицата ще започне с много нестандартни ситуации за вас, в които ще ви се наложи да доказвате вашата репутация. Събитията ще се развиват бързо и ще изискват от вас моментални реакции най-вече по отношение на потока на информация от и към вас.


Сега главните ви оръжия са находчивост и решителност. А най-важният ориентир при вземането на решения - собствената ви съвест.


Във взаимоотношенията, особено на работното място, е необходимо да проявите известна доза самокритика. Признаването на собствените ви грешки и правотата на опонентите ви по-скоро ще подкрепи репутацията ви на честен и отговорен човек, отколкото да ви злепостави.


За сериозни решения и отговорни действия изберете втората половина от седмицата. Ще станат актуални въпроси, свързани с финансовата ви стабилност, получаване или връщане на кредити.


Уикенда посветете на дома и партньора си. Периодът е благоприятен за укрепване на взаимоотношенията. Ще почувствате по-голяма увереност и подкрепа от интимния си партньор, ако искрено споделите с него своите колебания и притеснения.


* 18 - 24 януари


Седмичният хороскоп може да ви предoстави информация относно настоящата ситуация, да ви даде ориентир в текущите и бъдещи промени, но по същество той представлява една обща картина, която не отчита вашите индивидуални характеристики, качества и заложби. По тази причина той не може да ви даде информация, от която да се възползвате, когато вземате важни житейски решения или, въз основа на която, да планирате живота си. Човешката съдба е съвкупност от индивидуалност, синхроничност и причинно-следствени връзки, което прави всяко същество уникално и неповторимо. Тази уникалност ни кара да подхождаме по различен начин към общите тенденции, което обуславя параметрите на бъдещата събитийност. Възможност да научим каква ще бъде тя, съществува само при детайлно разглеждане на рождения хороскоп от професионален астролог.