Бъдете последователни и усърдни и превърнете мечтите си в реалност

Архив Варна

17-01-2010, 22:09

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Вие може би вече усещате в себе си психологическата готовност да преминете към едно ново ниво на развитие и съществуване. Неудовлетворение от текущото положение може сега да стане повод и причина да вземете някои важни за себе си решения и да извършите знакови постъпки, за да декларирате пред света своите намерения. Това ви гарантира силните емоции и преживявания през първата половина на тази седмица. Смело анализирайте възможностите и превръщайте своите мечти в реалност.


За да избегнете възможните неприятности, постарайте се да търсите и проявявате стабилност и равновесие във всяка ситуация. Не се поддавайте на авантюристични пориви и резки завои - те няма да задоволят сега нуждата ви от динамика, но със сигурност ще ви причинят известни неудобства и огорчения.


В края на седмицата потърсете нови възможности за подкрепа на вашите планове и цели. Бъдете последователни и усърдни - усилията ви със сигурност ще бъдат забелязани и добре оценени.


Крайно нежелателно е в края на седмицата да инициирате домашни конфликти, колкото и уморени или неудовлетворени да се чувствате. Поведението ви ще се възприеме по-скоро като превземка, отколкото като призив за качествена промяна.


* 18 - 24 януари



Седмичният хороскоп може да ви представи информация относно настоящата ситуация, да ви даде ориентир в текущите и бъдещи промени, но по същество той представлява една обща картина, която не отчита вашите индивидуални характеристики, качества и заложби. По тази причина той не може да ви даде информация, от която да се възползвате, когато вземате важни житейски решения или, въз основа на която, да планирате живота си. Човешката съдба е съвкупност от индивидуалност, синхроничност и причинно-следствени връзки, което прави всяко същество уникално и неповторимо. Тази уникалност ни кара да подхождаме по различен начин към общите тенденции, което обуславя параметрите на бъдещата събитийност. Възможност да научим каква ще бъде тя, съществува само при детайлно разглеждане на рождения хороскоп от професионален астролог.