Успехът ви следва, но погрижете се за здравето си

Архив Варна

17-01-2010, 22:21

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Още в понеделник към вас могат да бъдат отправени интересни и привлекателни предложения. Седмицата ще започне с много подходящи възможности за установяването на благоприятни контакти, делово сътрудничество и лични връзки.


В сряда и четвъртък ще можете да извоювате победа, подписвайки договори и споразумения, които ще гарантират сигурността или растежа ви в следващите месеци.


През тази седмица щастието и успехът ви следват и вие ще можете да постигнете всичко което сте запланували, та дори и повече от желаното. Отделете повече внимание на здравето си.


В края на седмицата посветете част от времето си на семейството и дома - сега, напълно удачно и в синхрон с външните обстоятелства, можете да създадете уют и хармония както в заобикалящата ви среда, така и в личните си взаимоотношения. Това ще ви помогне да създадете благоприятни за себе си условия, в които ще можете да се отпуснете и да си починете на спокойствие.


* 18 - 24 януари



Седмичният хороскоп може да ви представи информация относно настоящата ситуация, да ви даде ориентир в текущите и бъдещи промени, но по същество той представлява една обща картина, която не отчита вашите индивидуални характеристики, качества и заложби. По тази причина той не може да ви даде информация, от която да се възползвате, когато вземате важни житейски решения или, въз основа на която, да планирате живота си. Човешката съдба е съвкупност от индивидуалност, синхроничност и причинно-следствени връзки, което прави всяко същество уникално и неповторимо. Тази уникалност ни кара да подхождаме по различен начин към общите тенденции, което обуславя параметрите на бъдещата събитийност. Възможност да научим каква ще бъде тя, съществува само при детайлно разглеждане на рождения хороскоп от професионален астролог.