Избягвайте прибързаността и бъдете внимателни

Архив Варна

28-01-2010, 06:19

Автор:

EЛЕНА ПЕНЧЕВА, консултант астрология, терапия с цветни есенции по метода на д-р Бах

Всичко от Автора

По една или друга причина през този ден повечето от нас ще се стремят да контролират умишлено своите емоции. Дали това ще донесе удовлетворение е сложно да се определи. Емоционалната сдържанoст сега е съпроводена с вътрешно недоволство и може да стане източник на моментни депресивни състояния. Стремежът към уют и топлина се сблъсква със студенина и недоверие и това волю или неволю става причина за преоценка на чувствата. Ако почувствате вътрешно напрежение, оттеглете са за малко и се потопете в скрити кътчета на душата си. Така ще можете да вникнете в източниците на вашето недоволство, а дали ще посмеете да се изправите срещу тях, вече е въпрос на индивидуалност и текущо стечение на обстоятеластвата. Но имайте предвид, че преглътнатите в момента чувства и преживявания, в бъдеще могат да станат източник на стрес и кризи. От друга страна твърде бурното изразяване на емоциите могат да ви въвлекат в ситуации, в които ще е трудно както да съберете, така и да предадете мислите си. Направете своя избор - дали да общувате на теми, изискващи последователност в изказа и рационални съждения, или просто да излеете своите емоции и чувства.

Астрологична картина на деня за 28 януари

Слънце във Водолей, Луна в Рак, 14 лунен ден

Не планирайте важни решения и действия през днешния ден - ограниченията, които можете да срещнете са твърде много и независими от вас и това може да ви демотивира. Старайте се да прекарвате времето си в спокойна и уютна среда, сред близики и познати хора. Семейството и корените сега са онзи източник на стабилност и омиротворение, така необходим за всички ни. Избягвайте прибързаността и бъдете внимателни. Поради разсеяност или заблуди може да допуснете трудно поправими грешки. Ако нещо се връща към вас за поправка или доработка, отделете нужното време, за да отстраните неизправностите. Обърнете внимание на всеки знак на съдбата през днешния ден.

Работа и бизнес

Задълбоченост в работота и взаимно изгодно сътрудничество са ключът към успеха във вашите бизнес дела. В преговорите и сделките бъдете максимално съсредоточени, за да сте сигурни, че обменът на информация е успешен и за двете страни. Обърнете внимание на твърде настойчиви знаци, които изискват промяна в начина на действие или в характера на работата ви. Със сигурност е необходимо да се съобразите с тях, за да продължите напред

Здраве, хранене и красота

Спокойствие и топла храна са факторите, които ще ви осигурят физически и душевен баланс днес. Спокойствието при кой повече, при кой по-малко, е трудно постижимо, затова постарайте се поне да си осигурите топлата храна и повече почивка. Избягвайте течните храни, яжте повече ядки и сладкиши. Все пак не забравяйте, че фазата на Луната благоприятства трупането на телесна маса. Не преяждайте.


Кожата ви ще се почувства много добре, ако я зарадвате с хидратираща маска. Останалите козметични и разкрасителни процедури оставете за следващите дни.