Десет души са ранени при тежка катастрофа край Разлог

Архив Варна

31-01-2010, 07:41

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Десет души са в болницата в Разлог след тежка верижна катастрофа, станала рано тази сутрин на пътя между Предела и Разлог, казаха от МВР. Най-вероятната причина за инцидента е опит за неправилно изпреварване и несъобразена с пътните условия скорост.

Катастрофата станала в 5.30 часа тази сутрин. Най-тежко е състоянието на двама 19-годишни младежи. Едното момче e с тежки съчетани травми, а другото - с контузия на главата и разскъсана горна устна. 24-годишен мъж е с контузия на главата и комоцио, друг мъж на 21 години е със съчетани травми. Останалите шестима ранени при инцидента са по-леко пострадали. Мъж на 24 години е с контузия на крака и гръдния кош, друг на същата възраст е с контузия на ръката. Пострадали са и две 21-годишни момичета и две момчета на 21 и 16 години. По-леко пострадалите ще бъдат освободени от болницата още днес.


От Пътна полиция призоваха шофьорите да бъдат внимателни, защото прогнозираните за днес превалявания от дъжд създават реални условия за образуване на поледици.