Настъпва времето за пълно пречистване на всички нива

Архив Варна

01-02-2010, 00:05

Автор:

EЛЕНА ПЕНЧЕВА, консултант астрология, терапия с цветни есенции по метода на д-р Бах

Всичко от Автора

Първият ден от месеца ще протече предвидимо и прагматично, давайки превес на обичайни дейности, насочени кам затвърждаване на статутквото. Страстите на пълнолунието затихват и отношението към себе си и околните става по делово и прагматично. Пречистващите преживявания през последните дни ще накарат  много от нас да признаят пред себе си и околните действителното положение на нещата и да се освободят от страхове или пък надежди. Ще нарастне желанието да се съсредототочим върху най-важните и проблемни области в живота. Водещият момент ще бъде обезпечаването на стабилността и съхраняването на чувството за увереност в утрешния ден. А за това е нужно осъществяването на конкретни действия.

 

Астрологична картина на деня - 1 февруари

Слънце във Водолей, Луна в Дева, 17-18 лунен ден


Не предприемайте необмислени житейски промени. Задълбочено и последователно се потопете в рутината на битието и насочете вниманието си към текущите изисквания на времето. Помислете върху това каква организация да си създадете, за да съвместите всекидневните си задължения с вашите желания и бъдещи постижения. Новите планове и увлечения не бива да вредят на обичайната активност и задължения. От това как ще се справим с тази задача сега, зависи успехът в следващите дни от месеца. Старайте се да дадете и получите обективна оценка на всяко ваше действие и постъпка. Случващото се сега е отражение на собствените действия и вътрешната същност на всеки от нас. Онова, което не се е получило през ноември и е напомнило за себе си през декември, отново става актуално. Има надежди обаче, че този път ще бъдат намерени подходящите пътища и решения. Обсъдете ги с вашето обкръжение и близки приятели, в спокойната и радостна атмосфера, която предлагат вечерните часове.


Работа и бизнес

Желанието за ред и порядък съчетано с повишената интелектуална активност ще ви позволят през днешния ден да придвижите делата си в търсената от вас посока. Благоприятно протичат взаимоотношенията с бюрократични инстанции и държавни институции, които ще бъдат отворени към практическа помощ и конструктивен диалог. Документите ще бъдат оформени лесно и бързо, а постигнатите договорености ще гарантират конкретни и реални резултати.


Здраве, хранене и красота

Периодът е изключително подходящ за начало на пречистваща програма. Според Учителя Беинса Дуно настъпва времето за пълно изчистване на всички нива. Неговите последователи сега влизат в лечебницата на природата, за да проведат своя житен режим. Сухо гладуване, сауна и процедури за изчистване и подмладяване на кожата ще дадат незабавни резултати както върху вашето физическо състояние, така и върху самочувствието ви. Благоприятно въздействат масажите от всякакво естество, особено лечебните и антицелулитните. Днес или утре няма да сгрешите, ако посетите фризьорски салон и дадете форма и цвят на косата си.