Обмислете постъпките си и се освободете от лъжите и гордостта

Архив Варна

03-02-2010, 02:19

Автор:

EЛЕНА ПЕНЧЕВА, консултант астрология, терапия с цветни есенции по метода на д-р Бах

Всичко от Автора

Денят ще предостави много възможности за общуване и обмен на идеи. За някои това може да бъде твърде изнервящо, поради невъзможността за съсредоточаване върху текущите задачи. Празнословието и клюкаренето също ще присъстват в немалка степен в мотивите и поводите за разговори днес. По тази причина трябва да бъдете много внимателни по отношение на достоверността на информацията, която предавате и получавате. Нека тя засега не става повод за нови планове. Уверете се първо, че не става въпрос за илюзии и измами.


Астрологична картина на деня - 3 февруари

Слънце във Водолей, Луна във Везни, 19 лунен ден


Удачно ще бъде сами да избирате тези, с които контактувате. Това едва ли ще ви обрече на самота или скука в ден като днешния. Пазете се обаче от прояви на апатия или снобизъм. Ако в плановете ви влиза да се представите на някого, днес може да сторите това съвсем успешно. Запознанствата и контактите днес и утре ще подхранят и подпомогнат вашите амбициозни планове. Следва да помните обаче, че успехът ви ще бъде обезпечен, само ако съблюдавате нормите на етиката и морала. Нека постъпките и мотивите ви бъдат освободени от щестлавие и гордост и да бъдат подчинени на взаимната изгода и всеобщото благополучие. Онези, които сега пренебрегнат тези принципи, е възможно да „паднат от високо”, губейки пъровначални позиции, работа, доверие или всичко. Ако следите и контролирате собственото си поведение и това какво и пред кого говорите, с повече сдържаност ще успеете да избегнете подводните камъни на текущата обстановка.


Денят се свързан с нравственото пречистване. Обмислете постъпките си и се освободете от лъжите и гордостта.


Работа и бизнес

Избягвайте днес прибързаността и равнодушното отхвърляне на безинтересна или непривлекателна работа.Концентрирайте се и не се отвличайте от текущите си задължения.Онова което не сте успели да свършите в понеделник и вторник,днес ще ви се удаде с лекота.Сега с воля и упоритост, твърдост и решителност, можете да обърнете хода на събитията в посока която ще подкрепи кариерните ви амбиции и ще утвърди взаимоотношенията ви с партньори и контрагенти


Здраве, хранене и красота

Всякакви дейности, насочени към подобряване на външния вид и самочувствието, ще бъдат успешни. Бъдете внимателни обаче при почистване и други манипулации по кожата - днес нейната структура може да бъде лесно наранена, възстановяването ще бъде бавно.
Повече разходки, движение и престой на чист въздух пък ще подобрят настроението ви и ще ви освободят от страховете и депресиите.
Уязвими са ендокринната ситема и кръвоносните съдове, както и апандиситът. Не се препоръчват водни процедури и сауна.