Черно море - Дунарея LIVE: 1:0

Архив Варна

03-02-2010, 13:54

Автор:

ЕКАТЕРИН ДОНЧЕВ

Всичко от Автора

45' Край на мача. Моряците записаха втора победа в предсезонните контроли, този път с 1:0 над Дунарея Галац.  41' Нова хубава атака на варненци по дясното крило.  Пробив на Ели Маркес завърши с пас към Тодор Колев и опасен удар от малък ъгъл. Вратарят на гостите с мъка изби в ъглов удар.  37' Прекрасна атака на Черно море завърши с хубав удар на Заков покрай дясната странична греда. Тук моряците можеха да удвоят резултата.  32' ГОООООЛ!!!! 1:0 за Черно море. Най-добрият на терена Атанас Борносузов с мощен удар извън наказателното поле прати коженото кълбо в долния десен ъгъл на вратата на Дунарея.  30' Пробив по дясното крило на Герасим Заков завърши с опит за центриране и отправената силна топка към вратата срещна напречната греда.

Велизар Попов след мача:

Като цяло съм доволен от показаното на терена, домакините се бяха добре постарали да изчистят стадиона и се получи нелоша проверка.


Все още не мога да ви кажа кои от футболистите на проби ще останат в отбора. Това трябва да го решим заедно с ръководството. По-добра преценка ще имам след съботната проверка с Несебър, а Ратников, като си оправи документите с Естония, се връща обратно при нас.


Видеорепортаж »




45' Край на мача. Моряците записаха втора победа в предсезонните контроли, този път с 1:0 над Дунарея Галац.


41' Нова хубава атака на варненци по дясното крило.  Пробив на Ели Маркес завърши с пас към Тодор Колев и опасен удар от малък ъгъл. Вратарят на гостите с мъка изби в ъглов удар.


37' Прекрасна атака на Черно море завърши с хубав удар на Заков покрай дясната странична греда. Тук моряците можеха да удвоят резултата.


32' ГОООООЛ!!!! 1:0 за Черно море. Най-добрият на терена Атанас Борносузов с мощен удар извън наказателното поле прати коженото кълбо в долния десен ъгъл на вратата на Дунарея.


30' Пробив по дясното крило на Герасим Заков завърши с опит за центриране и отправената силна топка към вратата срещна напречната греда.


22' След центриране на Ели Маркес от пряк свободен удар, Герасим Заков стреля опасно с глава, но вратарят на румънците изкара топката от долния ляв ъгъл. След последвалия ъглов удар не се случи нищо интересно.


19' Нищо интересно не се случва на терена. Отборите трудно стигат до противниковата врата.


8' Положителните температури в Албена размекнаха терена и в момента е странна смесица от лед, сняг, локви и кал.


4' Александър Александров - Сашо дойде да наблюдава контролата, след като се завърна от Кипър, без да се разбере за трансфер в Шериф Молдова.


1' Състав на Черно море за второто полувреме: Илчев, Лазаров, Колибали, Бачев, Маркес, Борносузов, Димов, Георгиев, Николов, Колев и Трифонов.


15:02. Начало на второто полувреме




45' Край на първото полувреме без голово положение и удар, към която и да е от двете врати.


40' Ново меле пред вратата на Дунарея завърши с удар на Борносузов от дъгата пред наказателното поле, но топката след рикошет е изчистена.


35' Моряците атакуват повече, но преспите в половината на Дунарея пречат на точните завършващи подавания.


24' До момента няма нито едно сериозно положение пред двете врати. Ъглов удар за Черно море. Центрирането на Георги Илиев доведе до разбъркване и нов корнер. След него нищо интересно - топката е в центъра.


19' Тринайстите във втора румънска дивизия по нищо не отстъпват на бронзовите медалисти на България.


14' В едно от мелетата пред вратата на Дунарея, Борносузов стреля първо с крак, а след това с глава, но вратарят Миндиляк улови топката.


13' Току-що стана ясно, че Александър Александров - Сашо не се е разбрал за личните си условия с Шериф и се е завърнал в България.


12' Нищо интересно не се случва на терена, повече борба в центъра на терена.


6' Ъглов удар за Черно море. Центриране на Кръстев, румънците избиват топката.


5' Игра основно в централната част на терена, без преимущество на нито един от отборите. Дунарея изпълни ъглов удар, но опасност не последва.



Точно в 13:45 започва живото предаване на ВарнаУтре от стадиона в Албена. Контролата се отлага за към 14:15, до напълното изчистване на терена.

14:00. Състав Черно море: Пиргов, Александров, Домакинов, Дяков, Адемар, Аврамов, Илиев, Стоянов, Кръстев, Заков и Борносузов. Естонецът Ратников се е прибрал в страната си. Решението за неговия трансфер ще стане ясно след няколко часа.

14:07. Начало на двубоя. Изключително тежък терен, на места покрит с лед, на места - с локви.