Сестрата и племенникът на Илия Павлов убити от ревност?

Архив Варна

03-02-2010, 11:03

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Най-вероятната причина за убийството на сестрата на Илия Павлов Славка Найденова и 8-годишният й син Пол Уилсън е ревност, твърдят световните агенции.

Прокурорът на област Принц Уилям, щата Вирджиния Пол Еберт отбелязва, че не става дума за "обикновено убийство", но не е и поръчково.


Задържана за убийството е 47-годишната Наталия Уилсън, която е от руски произход. Според запознати със случая и живота на Славка в Америка Наталия в момента е женена за Лестър Уилсън, който е биологичен баща на Пол. Етиопецът нямал брак със Славка, но синът им носи неговото име. С Наталия се оженили след раздялата му със сестрата на Илия Павлов. Рускинята обаче била болезнено ревнива. Не давала на съпруга си да вижда сина си и да поддържа каквито и да е контакти с майка му. 


Наталия Уилсън се познавала със Славка Найденова и двете са се виждали няколко пъти. Разследващи предполагат, че Славка е пуснала сама Наталия в дома си, тъй като я познавала. За това и нямало следи от взлом по входната врата.


Труповете на Славка и Пол открил съпругът й Филип, с който сключила брак в България преди 2 години. Къщата, в която е станало престъплението, е била купена през 2000 г. от Славка Найденова и тя е записана като собственик.


Запознати твърдят, че Найденова притежавала няколко имота в региона и изплащала ипотеките с пари от отдаването под наем на жилища на имигранти. Близките й са категорични, че не е участвала активно в бизнеса на брат си Илия в "Мултигруп". По професия е инженер по озеленяване и околна среда. През последните 10 години работила като ландшафтен архитект в Щатите.