Ден за любов

Архив Варна

03-02-2010, 22:51

Автор:

EЛЕНА ПЕНЧЕВА, консултант астрология, терапия с цветни есенции по метода на д-р Бах

Всичко от Автора

Днешният ден на практика ще доразвие вчерашните събития и тенденции, като ще добави и някои романтични щрихи и малко по-добро настроение. Не бързайте да се втурвате в предизвикателствата на деловия живот. Там общуването и обменът ще бъдат все още затруднени в ранните часове на деня, а и придвижването и комуникациите няма да са на ниво. За сметка на това пък интимното общуване ще протича гладко и непринудено и може да стане причина да започнете деня с добро настроение и повишено самочувствие.


Астрологична картина на деня - 4 февруари

Слънце във Водолей, Луна във Везни, 20 лунен ден



През последните дни, като че ли сме посветени повече на кариерата и социалния успех и като че ли за любов не остава много време. Днешният предиобед предоставя възможност да наваксаме, като го посветим на любимия човек. Ако бурните страсти през миналата седмица са оставили пукнатини или неизяснени проблеми, използвайте времето, за да стабилизирате взаимоотношенията си. Поддръжката и разбирането, което ще намерите, ще помогне да преодолеете съмненията си и ще възстанови силите и самоувереността ви.

Денят е също много удачен за пазаруване, покупка на дрехи, аксесоари и всичко, което ще подобри външния вид и самочувствието. Освен полезно, пазаруването ще бъде и приятно, а придобитите вещи - на сметка.

Духовно ориентираните натури могат да използват деня за своето усъвършенстване. Днес достъпът до скрити източници на познание ще бъде особено успешен, както и всички практики насочени към усавършенстването на духа. Интелектуалците пък ще могат да се понесат на крилете на познанието и да се посветят на задълбочени научни изсредвания. Нищо чудно техният труд да се увенчае с успех - в най-добрия случай с ново научно откритие. Не всички разбира се са гении, но ако използвате тези дни, за да подготвите и представите пред аудитория резултатите от вашата работа, успехът ви е гарантиран.

Във вечерните часове е почти задължително да излезете и да се порадвате непринудено на топла дружеска копания, много смях, танци и веселие.


Работа и бизнес

Проницателност и трудолюбие ще гарантират успешното протичане на работния процес днес. Бъдете по-дисциплинирани в усилията си - денят предразполага кам леност, мързел и витаене в облаците, така че ще трябва здраво да се мотивирате, за да успеете все пак нещо да свършите. Старайте се да се придържате към колективните интереси, които следва да поставите над личните си претенции.


Здраве, хранене и красота

Днес, ако не можете да ограничите осъзнато храната, поне се постарайте да не преяждате, особено във вечерните часове, когато склонността към прекаляване и презадоволяване може да нанесе щети на здравето и психиката ви. Следобедът е много подходящ за релаксация и възстановителни процедури, както и за дейности, свързани с подобряването на външния вид.


Уязвими са ендокринната, кръвоносната и нервната ситема, гърбът и коремът.