И най-новият асфалт се изрони, лавирайте внимателно между дупките

Архив Варна

04-02-2010, 05:33

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Движението по варненските улици се изчерпва с лавиране между многото и дълбоки дупки и опити да не се излезе от заледените коловози.

Факт е, че по булевардите зейнаха нови ями и най-новият асфалт, който беше положен дни преди отново да завали, също е изронен. Това обаче се забелязва само по булевардите и по-големите пътни артерии в града, които са разчистени. Повечето от кварталните улици все още са заледени и колите се движат по хлъзгави коловози.


Най-тежко е положението по бул. "Левски", баира към "Виница" и платната в посока към града, бул. "Осми Приморски полк", ул. "Васил Друмев", бул. "Христо Ботев", казаха от централата на "Ласиа" такси. Движението е затруднено и колоните автомобили стават все по-големи. Всички светофари работят нормално. Няма пътни инциденти.


В региона пътищата са проходими при зимни условия. На места все още има заледени участъци, затова от Пътна полиция съветват шофьорите да намалят скоростта и да бъдат по-внимателни зад волана. Няма промени в организацията на движението.