"Стандарт": Ученичка иска 100 бона за секс в клас

Архив Варна

04-02-2010, 05:41

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Мистерия забулва груповия секс в минния техникум в Бобов дол. На 22 януари чистачка хвана на калъп 19-годишна ученичка с двама от по-долните класове и двама миньори.

Случката се разиграва в класна стая след изпит по бюджетно счетоводство, съобщава "Стандарт".
На препитването е била и 19-годишната Ивона. Тя е в 13-и клас на индивидуална форма на обучение. Няколко дни след инцидента е подала жалба, че е била изнасилена в училището. Семейството е решило да подаде иск за обезщетение срещу четиримата младежи за 100 000 лева. "Така виновниците ще плащат за падението си цял живот", коментира адвокатът на девойката Ивайло Алексиев. Той обмисля да заведе иск и срещу професионалната гимназия по минна промишленост, където е станало насилието.

"Двама ме изнасилиха, третият ми държеше ръцете, а друг пазеше на вратата." Това разказва Ивона няколко седмици след инцидента. Момичето твърди, че още по време на изпита няколко работници от града са отваряли вратата и са пречели на препитването. Дори квесторката Веска Бориславова ги нахокала. Другите си предали писмените работи и останали само Ивона и един от съучениците й.

Момичето разказва как той звъннал по телефона на 20-годишния миньор Антон Киров-Пумата, който също чакал в коридора с цяла компания ученици от по-долните класове. Казал му, че Ивона е вътре, да дойде по-късно.