Организирайте активната си почивка през уикенда още днес

Архив Варна

05-02-2010, 04:23

Автор:

EЛЕНА ПЕНЧЕВА, консултант астрология, терапия с цветни есенции по метода на д-р Бах

Всичко от Автора

Ако ви се прииска днес да запретнете ръкави и да свършите нещо набързо, ще се сблъскате с множество препятствия и в крайна сметка може и до никъде да не стигнете. Възможно е това да предизвика у вас раздразнение и по тази причина тотално да се откажете от замисленото. Затова просто се захванете за работа бавно и методично, пък докъдето стигнете – и утре е ден. Необмислените и прибързани действия днес могат да ви поставят в травмоопасни ситуации - бъдете внимателни. Възможни са също неприятности поради нечия грубост или наглост. Особено проблемни ще бъдат комуникациите със и между мъжката половина от човечеството. Бъдете по-честни и справедливи и по-малко инатливи, момчета!


Астрологична картина на деня - 5 февруари

Слънце във Водолей, Луна в Скорпион, 21 лунен ден


Енергетиката на деня е мъжка и ще пробуди активността във всеки от нас. Силата на желанията ще ни тластне към решителни постъпки, и опити да убедим околните да ни съюзничат или следват, но това може до доведе и до открито противостояние. Въпреки това, онези, чиито дейности и намерения са в съзвучие с намеренията на съдбата и в синхрон с вселенския баланс, ще успеят. Не е задължително разбира се това да стане днес, но нека този факт не ви обезкуражава. Взаимодействайте активно със заобикалящата ви среда и търсете отговорите, които са ви нужни. Бъдете по-доверчиви и отворени към взаимопомощ и подкрепа. Колективните интереси все още са с предимство и гарантират повече успех и поле за реализация.


Клопките на деня са в упоритостта, ограничеността и неспособността да се освободим от остарели позиции и изживели времето си ситуации. Причината за това се корени преди всичко в страха, че новите тенденции и хора няма да издържат проверката на времето. Какво пък - съдбата покровителства смелите и дръзките, а рискът може и да е възможност.


В интимните отношения настъпва нов период на приказна романтичност и дълбока душевна свързаност. Влюбените ще могат да оценят своя партньор не само като обект на страст и привличане, но и като някой, с когото ги свързва дълбока душевна връзка, някой,  с когото ръка за ръка могат да вървят по реката на живота. Планирайте още днес приятен романтичен уикенд в уединение със своята половинка.


Работа и бизнес

Денят е благоприятен за търговия, предприемаческа дейност и всичко свързано с оформяне на документи и подписване на финансови споразумения. Не бива обаче да разчитате на чужди средства, да оформяте кредити или да попадате под нечия финансова зависимост. Рисковани сделки и начинания ще са по силите само на късметлиите, а онези, които са свикнали упорито да се трудят и дълго са формирали наличния си капитал, е по-добре да се въздържат от тях. Удачно ще протичат кратки бизнес пътувания и командировки. Уверете се обаче предварително в надежността на транспортоното средство, с което пътувате. Направете същото и за целия си автопарк, ако притежавате такъв.


Здраве, хранене и красота

Пречистващи водни процедури и дихателни практики са ключът към вашето здраве и добро физическо състояние сега. Физически натоварвания на чист въздух и повече движение са препоръчителни не само днес, но и през предстоящия уикенд. Полезно ще бъде от сега да планирате поне един ден за активен спорт на открито.


Способностите на холистичните лечители сега могат да решат много от вашите здравословни проблеми.


Уязвими органи са дебелото черво, анусът и половата система.