Творческо вдъхновение и хармония - довършете старите начинания

Архив Варна

09-02-2010, 05:31

Автор:

EЛЕНА ПЕНЧЕВА, консултант астрология, терапия с цветни есенции по метода на д-р Бах

Всичко от Автора

Днешният ден ще добави някои изненади към вчерашните тенденции и ситуации и ще ги тласне в неочаквана и непредвидена посока. Някои от тях, могат да се окажат не особено приятни, но уви, има ситуации, когато не всичко се подрежда според нашите очаквания. В настоящата ситуация всъщност липсата на очаквания са гаранция за добро настроение. Затова подходете по-творчески и непредубедено към житейските превратности и току виж сте открили в тях и ползата за себе си. Не прибързвайте в действията и преценките си, не започвайте нови дейности и начинания. Съсредоточено самовглъбяване, вашата интуиция и скритите източници на вътрешно познание ще ви посочат вярната стъпка във всяка една ситуация. Въздържайте се от активни действия и ако можете, посветете деня на почивка и любов.

Астрологична картина на деня - 9 феруари

Слънце във Водолей, Луна в Стрелец-Козирог, 25 лунен ден

Много творческо вдъхновение и романтика сега витаят в пространството и чакат да бъдат оползотворени. Установява се  хармонията в личните взаимоотношения и вие ще можете да почувствате повече топлина и доверие в тях. Всеки повод за романтично общуване ще достави незабравими мигове и ще заздрави съществуващите връзки. Ако нямате кокнкретен обект на сърдечните си вълнения, можете да посветите времето си на вашето хоби, особено ако то съдържа творчески елемент. Културни събития и музикални прояви също протичат на ниво, така че не отхвърляйте покани за участие в тях. Освен че ще дадете храна на душата си, там можете да обмените интересни идеи и да установите вълнуващи контакти.


В следобедните и вечерните часове, се постарайте да избягвате хора и ситуации, които могат да ви угнетят и натъжат. Без причина можете да се почувствате тъжни или пък раздразнителни. Без причина всъщност нищо не се случва, така че потърсете източниците на своето неудовлетворение в себе си, преди да ги прехвърлите на околните.

Работа и бизнес

В първата половина на деня се постарайте задълбочено и методично да се придържате към текущите задачи, без да се разсейвате. Не започвайте нищо ново - довършете старите начинания. Следобед онези от вас които се чувстват сигурни могат да направят решителна стъпка в своята кариера. Тя или ще ви издигне на нови висоти или ще ви постави там, където ви е мястото. Крупни финансови сделки в следобедните часове и през утрешния ден могат да дадат тласък на едрия бизнес. Това обаче в настоящия момент може да се случи само с цената на приемливи загуби или отстъпление от предишно заявени позиции.

Здраве хранене и красота

Лека храна, повече движение и престой извън задимени и задушни помещения ще осигури така необходимия за деня баланс на психиката. Избягвайте всичко, което може да замъгли ума и възприятията ви.


Легнете си по-рано днес, за да си починете пълноценно.


Във вечерните часове можете да поглезите кожата си с дълбоко подхранващи и почистващи маски с глина.