Иван Костов: Следващата цел са недосегаемите

Архив Варна

10-02-2010, 09:59

Снимка:

АРХИВ: IMPACT PRESS GROUP

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

След като хванаха “Наглите”, следващата цел трябва да са “Недосегаемите”, така лидерът на ДСБ и шеф на комисията за контрол на ДАНС в парламента Иван Костов коментира акцията "Октопод" от тази нощ.

Костов призна, че е в много добро настроение  и  обяви, че лично ще работи за следващата цел - недосегаемите, още от следващата седмица. "След като хванаха първите, а после вторите, съм спокоен", призна шефът на тъмносините.


Костов изрази задоволство, че полицаите, служителите на ДАНС и прокуратурата  се превръщат в истински ловци на организираната престъпност. Според него най-важното в случая е, че след всяко разбиване на престъпна група, духът в МВР и в ДАНС, в прокуратурата и сред специалните екипи се покачва. Костов обясни, че хората, които работят там са малко на брой, но екипите им са стегнати и очевидно от тях вече не изтича информация.


За това, че и Алексей Петров е сред арестуваните при акция "Октопод", шефът на комисията за контрол над ДАНС обясни, че не е изключено един агент под прикритие да се превърне в престъпник под прикритие.


"Хората минават от другата страна на барикадата точно както в холивудски филм. За съжаление така се случва и в живота", каза Костов, който на няколко пъти изслушва Петров в комисията си в парламента.


Лидерът на ДСБ заяви, че е доволен, че най-после се е събрал кураж да бъде ударена и дерибейщината в "Кремиковци".