Днес, 11 февруари

Архив Варна

11-02-2010, 14:35

Автор:

ШИВАЧА

Всичко от Автора

"Добро утро, Колумб - казваше всяка сутрин баща ми, за да ми припомни, че Америка е вече открита." 

Ето защо не е кой знае каква новина, че Джони Деп е коронован за "перфектния мъж". На всичкото отгоре култовите реплики са изречени от него още в самото начало на филма "Аризонска мечта".

Обърнете внимание и на телефон 112. След деня на пчеларя вчера на 11 февруари отбелязваме деня на Спешния телефон. Можете да го ползвате дори ако сте нахапани от пчели. За съжаление братята роми от Видин се обаждат на номера, за да пускат музика и да се шегуват. Във Варна обаче репликират - за да не изкушават роми и други събирачи на метал, подменят шахтите с бетонни. 

Но никой от нищо не е застрахован. Дори застрахователите. И тях ги погнаха данъчните. Очевидно всичко що е население се преглежда за необявени доходи и прочие нарушения. 

Кокошките обаче няма как да скрият яйцата си. И то най-вече ако са в птицеферма. За съжаление на това разяснение ще се радват по-малко хора - птицекланицата в Добрич съкращава персонала - човешкия. Заради проблеми със Сапард.

Продължават проблемите и на Трактора. Операция октопод е на път да стигне до дълбините, обитавани от големите риби. 

За октопода се смята, че е шаранът на богатите. Около 25 лева е килото. Обикновено предлаганите екземпляри по магазините във Варна са към 3-4 килограма. Така че леля Стоянка трябва да приготви стотачка, ако иска октоподът да опипа стените на нейния стомах.

Много повече пари са нужни на Дянков - 78 млн. лева. "Обичам те!" - изчислено е, че фразата струва 163 424 паунда. Направили са го Британците - генералите на статистиката. Това означава, че приблизително едно малко градче или голямо селце трябва да се влюби в Дянков и да му признае любовта си с едно: Обичам те! И бюджетът ще зачерви бузки.