Не планирайте важни срещи днес, заредете се с добро настроение във фитнеса

Архив Варна

15-02-2010, 02:22

Автор:

EЛЕНА ПЕНЧЕВА, консултант астрология, терапия с цветни есенции по метода на д-р Бах

Всичко от Автора

Денят носи спокойна и хармонична енергетика, която много успешно може да бъде използвана за задълбочен анализ на живота, постъпките и дългосрочните планове. Изострената сетивност и дълбочината на възприятията днес, могат внезапно да ви дарят с удивителни мигове на прозрения или вдъхновение. Осланяйте се на своята интуиция, която сега може без проблеми да ви даде отговори на всякакви въпроси. На ниво ще протича и общуването, ще бъде лесно да се разберете дори с хора, с които трудно намирате общ език или с такива, с които взаимоотношенията по принцип не протичат гладко.

Астрологична картина на деня - 15 феруари

Слънце във Водолей, Луна в Риби, 2 лунен ден

През днешния ден ще можете открито да изразите своите чувства и емоции и да намерите ответна реакция за тях. Настроението е меко и лежерно. Любовта, привличането и чувствената страна на взаимоотношенията ще вълнуват мнозина. Обсъждането и съвместното решение на сериозни въпроси, свързани с общото бъдеще, може и да не доведе до твърди договорености, но ще даде много храна на ума и ще стане повод за сериозни размишления.


Ще ви е необходима малко повечко воля, за да не пропилеете деня в сладка дрямка в обятията на любимия човек. Желанието да се свърши нещо практично реално отсъства и много от нас може би ще се ограничат само до неотложните задължения и ангажименти, които е невъзможно да бъдат пренебрегнати и отхвърлени. Но дори да избягате от деловата сфера на живота, бъдете активни и търсете нестандартен подход към всяка ситуация. Рутинните и монотонни занимания днес няма да са на почит, а на онези, които им се налага да ги извършват, препоръчвам максимална концентрация, за да бъдат избегнати грешки и неприятни изненади.

Работа и бизнес

Посветете деня на спокойно и задълбочено обмисляне на бъдещите си планове и намерения. Днес липсва съсредоточеност, внимание и инициативност, така необходими за нови или важни дела. По-добре не планирайте важни срещи, бизнес преговори или сериозни покупки и инвестиции. Поради всеобщата невнимателност и липса на концентрация действията ви могат да доведат до грешки и разочароващи резултати. Можете да намерите успешно решение на проблем или ситуация, които дълго време са възпрепятствали вашите планове.

Здраве, хранене и красота

Почти задължително е днес да отделите известно време на интензивни физически тренировки, за да поддържате бодростта и жизнеността в себе си. Водни процедури и плуване пък ще се отразят стимулиращо и балансиращо  на душевното ви състояние. Нервната система и психическият баланс са особено уязвими сега. Избягвайте употребата на алкохол, стимуланти и упойващи вещества, ограничете тютюнопушенето. Менюто трябва да бъде леко, с повече зърнени храни и естествени продукти.
Избягвайте хирургична намеса и химически козметични процедури.