15 февруари

Архив Варна

15-02-2010, 15:21

Автор:

ШИВАЧА

Всичко от Автора

Днес новините минаха под знака на железниците. Прилича на хороскоп за деня, но си е жива истина. За съжаление има загинали в Белгия и в България.


Вълна от проблеми имаме и с дъждовете у нас. Реките излизат от коритата си. Пътят от село Казашко до Варна е под водата.


С наводнение може да се отчете и скандалът около Трактора. Все нови и нови фигури прииждат към вниманието ни. Поредното е това на бившия главен прокурор на Републиката Никола Филчев. Твърди се, че той също е част от Октопода.


Част от нашия живот са бедните и социално слабите. За съжаление министър Тотю изрази опасения, че може да ги остави гладни. Има опасност, поради безпаричие, да бъдат затворени Обществените кухни. Като слабо успокоение за бедните пристига новината от последния час, че са им дарили незаконно уловен калкан.


С алкохола, а не с храната има явно проблем младото варненче, което се опита да избяга от полицейски патрул с пасата си.


Бионсе пък има проблем със сутиените си. Използвала е в свой клип модел на бельо от българин.  При това без да си плати.


С 300 евро се е опитал да подкупи митничари осъден перничанин, за да го пуснат да мине през границата.  Определено не е пътувал за Либия. Кадафи затяга там режима за достъп до страната си откъм Шенгенския поток. 


Съдебната система пък затегна примката около двамата обвиняеми по случая с убийството на Борилски. Те се  появиха на бял свят. Не са се крили - били са при баба  си и приятелката си.


Да се предаде - това иска Янукович от Юлия. Последната не желае да признае загубата си на изборите в Украйна. Продължава да плаши със съд.


А ето за финал и една зеленчукова новина: доматите поскъпват. Дали можем да пришием тази новина към опитите на американското посолство, начело с Джеймс Уорлик, да лобират у нас за ГМО? Доматите обаче клатят отрицателно глава. Ще се съобразим с тяхното мнение.