"Physical" на Оливия Нютън-Джон – най-секси песен на всички времена

Варна Лайф

15-02-2010, 07:37

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Мадона и Бари Уайт отсъпват първата позиция в музикалната класация „Billboard” за най-секси песни на всички времена. Победител е Оливия Нютън-Джон.

За деня на Свети Валентин „Billboard” направи „топ 50” на най-популярните песни в света, които имат сексуално съдържание. Класацията е основана на точки, които всяка песен получава, в зависимост от това колко пъти песента е била в класацията на Billboard и на кои позиции, от август 1958 г. до януари 2010 г.


„Physical”, изпълнена от Нютън-Джон през 1981 г. е оглавявала „Billboard Hot 100” в продължение на 10 седмици. Текстът има откровени сексуални намеци, като „Не остана за какво друго да си говорим, освен, ако е хоризонтално”. Песента стана известна, като парче за аеробика, след като изпълнителката издаде видео а упражнения на нея.
На следваща позиция е песента на Род Стюарт от 1976 г. „Tonight's the Night”, следвана от „I'll Make Love To You” на Бойз Ту Мен от 1984 г.


„Някои от песните са горещи и бавни балади, други са енергични рок парчета, но всички те имат нещо общо, което им е осигурило място в списъка и това е директната сексуална тематика”, казват от „Billboard” в изявление.
Други акценти в класацията са Род Стюарт, който присъства с две песни – „Tonight's the Night” и "Do Ya Think I'm Sexy". Марвин Гей е номер 5 с класиката "Let's Get It On".


Това е списъкът с първите 10 позиции на „топ 50” на май-секси песните на всички втремена:
1. "Physical" Olivia Newton-John
2. "Tonight's The Night" Rod Stewart
3. "I'll Make Love To You" Boyz II Men
4. "Too Close" Next
5. "Let's Get It On" Marvin Gaye
6. "Hot Stuff" Donna Summer
7. "Do That To Me One More Time" Captain and Tennille
8. "Like A Virgin" Madonna
9. "Kiss You All Over" Exile
10. "Do Ya Think I'm Sexy?" Rod Stewart