Всекиму според заслуженото

Архив Варна

16-02-2010, 22:55

Автор:

EЛЕНА ПЕНЧЕВА, консултант астрология, терапия с цветни есенции по метода на д-р Бах

Всичко от Автора

Днес вече съвсем безопасно можете да дадете старт на своите нови намерения и замисли. Всички обстоятелства ще бъдат във ваша подкрепа и ще работят за бързото и удовлетворително движение напред. Луната в Овен носи много ентусиазъм и вдъхновение на предприемчивите и инициативните. Те ще следва да се въздържат единствено от прекалена импулсивност и желание да контролират и манипулират обстоятелствата.

Астрологична картина на деня - 17 февруари

Слънце във Водолей, Луна в Овен, 5 лунен ден

Благоприятно ще протичат комуникации и събеседвания. Ще можете да получите необходимата ви информация и да я съгласувате, с когото ви е нужно. За взаимодействие с контролни и държавни органи обаче е препоръчително да изчакате до края на седмицата.
До края на седмицата се проявява  и хармоничен аспект между планетите на действието и осъществяването - Марс и Сатурн. И двамата се движат ретроградно, което е предпоставка преди всичко за развитието на стари проекти и недовършени дела. Практически и последователни действия ще ви помогнат за това.


През този период могат да излязат и някои допуснати в миналото пропуски и грешки или скрити досега от вас обстоятелства. За съжаление това могат да бъдат и интриги или злонамерени и безотговорни дейности и постъпки. Не губете време в допълнителни разследвания и саморазправа с виновниците. Благодарете на ситуацията и я използвайте, за да излезете на чисто. Някои ще получат заслужена награда за своите усилия в миналото. Всеки ще обере реалните плодове от своите действия. А онези, които са бездействали пък, ще се срещнат с неприятните последици от това. Резултатите сега са по заслуги.


Ако все още се лутате в определянето на вашите краткосрочни цели и намерения, днес успешно можете да ги формулирате, според обстоятелствата, които ви предлага средата. В критични или многозначителни ситуации се осланяйте на своите принципи и идеали и нека те мотивират вашите действия и решения.


Влюбените и хората на изкуството ще могат активно да проявят чувствата и емоциите си.


Работа и бизнес

Успешно ще протичат деловите преговори, търговските сделки и кратките командировки. Задълбочена работа с документи и анализ на данни ще ви позволи да откриете и отстраните грешки и пропуски допуснати в миналото. Ако имате проблеми с ръководството, помислете какъв е и вашият принос в ситуацията, преди да дадате воля на неудовлетворението си.


Здраве, хранене и красота

Денят предполага активност, така че - раздвижете се и поспортувайте. Ако от дълго време се каните да сложите начало на активни спортни занимания, днес е най-подходящият момент за това.


Ако се чувствате прегорели от емоции, хладен душ ще балансира емоционалното ви състояние.
Нервната система, очите и главата са уязвими днес.
В менюто днес няма ограничения - енергията изгаря без остатък. Все пак това не означава да преяждате. Избягвайте твърде пикантни храни.