Снегът се стопи, останаха дупките по улиците

Архив Варна

17-02-2010, 05:37

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Дъждът изми варненските улици и сега шофьорите могат поне да виждат безбройните дупки и купчинките изронен асфалт. Сложете коланите, пуснете си музика в колата, въоръжете се с търпение и шофирайте внимателно.

Заради състоянието на всички улици във Варна движението в града е по-бавно. Колони от автомобили вече има на повечето кръстовища в централната част. Значително по-натоварено е движението в посока към центъра на града. Задръствания има на кръстовищата под Икономическия университет, до Археологическия музей, Червения площад. Бавно се движат колоните автомобили по бул. „Сливница”, бул. „Мария Луиза”, бул. „Христо Ботев” и по околовръстния път. Всички светофари в града работят нормално, съобщиха от централата на „Ласиа” такси.

По-голямата част от пътищата в областта са мокри, има хлъзгави и заледени участъци, предупреждават дежурните в пътна полиция. Ограничена видимост поради мъгла от 100 до 150 м. Има в района на Баирбаши и Кичево. Забранено преминаването на товарни автомобили през Дюлинския проход заради свлачище. Няма затворени пътни участъци и промяна в организацията на движението.