Алекзандър Маккуин се е обесил

Варна Лайф

17-02-2010, 23:19

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Модният дизайнер се е обесил миналата седмица в апартамента си в Лондон, след като е оставил предсмъртна бележка наблизо, съобщиха британските следователи вчера (17.02).

Съдържанието на бележката не е разкрито от следователите, които са обвинени, че прекалено рано са разкрили обстоятелствата, около смъртта на Маккуин.


Няколко дни преди смъртта си миналия четвъртък, дизайнерът е оставил съобщения в социалната мрежа Twitter, в които изразява скръбта си по загубата на майка си.


Следователят Линда Мартиндил каза, че 40-годишният Маккуин е починал от задушаване, в следствие на обесване. Пълните детайли от аутопсията ще бъдат разкрити до няколко месеца.


Няма подозрителни обстоятелства около смъртта на 40-годишния дизайнер и разследващите не търсят заподозрени, свидетелства в съда полицейският инспектор Пол Армстронг. След 5-минутно изслушване в сряда, следователят Рол Кнапман закрил делото до 28 април. Следствието все още не е заявило официално, че Маккуин е починал, в следствие на самоубийство.


Маккуин беше един от най-добрите дизайнери на Великобритания. Той публикувал няколко съобщения дни преди смъртта си за своята „ужасна седмица” и е допълнил: „Някак си трябва да се стегна, за да сложа край”.

 

12/02/2010, 12:01 Модният свят скърби за Алекзандър Маккуин