Юън Макгрегър: „Харесва ми да целувам момчета на екрана”

Варна Лайф

18-02-2010, 12:37

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Шотландският актьор не е срамежлив, когато става дума за целувки пред камерата, особено, когато целувката е с друг мъж, твърди MSN Entertainment.

„Харесва ми да целувам момчета на екрана”, казва Макгрегър пред списание „Our”, във връзка с целувката му с Джим Кери във филма с предстояща премиера „Обичам те, Филип Морис”. „Като хетеросексуален мъж това е доста интересна възможност за мен. Всичко, което се случва на снимачната площадка и може да те изненада така, че кръвта ти да закипи, е хубаво”, добави актьорът.
 
Филмът, в който Макгрегър и Кери играят любовници, е бил първоначално замислен да излезе по кината в края на миналата година, но според Макгрегър, продуцентите от студиото са били притеснени да не объркат аудиторията си, защото по това време е излязла продукцията им „Коледна песен”. Имало е обсъждане в “Disney”, дали „Обичам те, Филип Морис” да излезе преди или след „Коледна песен”. От студиото не са искали да объркат децата, защото Кери озвучава и коледния филм „Обичам те, Филип Морис”, който беше сензация на филмовия фестивал „Сънданс” в Юта  през 2009 г., ще има световна премиера на 26 март.