Отлично време за срещи

Архив Варна

18-02-2010, 22:15

Автор:

EЛЕНА ПЕНЧЕВА, консултант астрология, терапия с цветни есенции по метода на д-р Бах

Всичко от Автора

Противоречив и динамичен ще бъде деншният ден. Утрото ще започне монотонно с довършване на тенденциите от предходните дни. Ще ни се иска бързо да приключим с всичко, а и енергия няма да ни липсва. Възбуденото настроение ще ни съпътства през целия предиобед, но по-добре отложете важните дела за следобедните часове.

Астрологична картина на деня - 19 февруари

Слънце във Водолей, Луна в Овен-Tелец, 7 лунен ден

По обед Луната преминава в Телец и мнозина ще почувстват душевен комфорт и щастие, независимо съществуват ли за това обективни причини. Така към ентусиазма и оптимизма ще се добави и усещането за благополучие. Отлично време за срещи - откритостта и доброто настроение ще създадат благоприятен фон за общуване. Можете да прекарате следобеда по всякакъв начин - да се поразходите по магазините, да участвате в приятелски срещи или масови мероприятия или просто да се уедините с любим човек. По-деловите може би ще недоволстват от това, че работната седмица приключва, тъй като именно сега делата им ще получат тласък, а и силите и ентусиазмът като че ли растат. Възползвайте се от тази възможност, за да решите всички въпроси във финансов или материален план, дори това да ви коства малко повече сили или разохд на енергия. Със сигурност няма да съжалявате, а чувството за успешен завършек ще повиши доволството ви от почивката след това.


В късния следобед известно напрежение и скованост могат да станат причина за спад в настроението. Моментът не е подходящ за бурна проява на чувства и емоции. Бъдете внимателни зад волана и в ситуациите, които са травмоопасни. Избягвайте контакти с груби и нагли хора. Не говорете напразно и имайте предвид, че всичко, изречено от вас днес, може да се превърне в реалност.


Във вечерните часове, настроението отново ще се повиши и можете да планирате всякакви дейности, които биха ви донесли удоволствие и биха допринесли за доброто ви настроение. Отдъхнете в приятна компания с добре познати и скъпи на сърцето ви хора. Силата на желанията ви ще помогне да бъдете убедителни в постъпките и думите си, а шансовете да получите желаното от тези, от които зависите, не са за пропускане.


Здраве, хранене и красота

Ако не желаете бързо да натрупате излишни килограми, по-добре ограничете храната. Избягвайте мазни храни, яйца, птиче месо и ядки - включете повече зеленчуци и риба в менюто си. Бездействието днес може да причини психическо напрежение и следва целенасочено да положим усилия за повече физическа активност.


Уязвими са шията, гърлото и белите дробове. Пазете се от простуда.


Много подходящ момент за посещение във фризьорски салон. Можете да подстригвате и боядисвате косата си, а резултатите със сигурност няма да ви разочароват.