Навън е топло, но не безопасно

Архив Варна

19-02-2010, 05:29

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Времето навън е топло, но улиците във Варна съвсем не са безопасни за шофьорите. Напротив.

Вече се виждат ясно всички дупки на пътя, но за повечето от тях няма вариант да бъдат избегнати. Нашият съвет към шофьорите е да бъдат изключително внимателни по улиците, особено когато карат на зиг-заг, за да избегнат колкото могат повече дупки. МВР предупреди, че започва масирани проверки за дрогирани водачи, а с това каране със сигурност ще събудите подозрения сред униформените.

Пътищата във Варна на места все още са мокри и има дълбоки локви, които крият опасности, защото не може да се предвиди дълбочината им. Именно в такава - на ул. "Девня" вчера пропадна цял автобус. На много места в града има подобни дълбоки ями, затова, намалете скоростта и бъдете много внимателни, съветват от централат на "Ласиа" такси.


След като температурате се повишиха, вече всички шофьори седнаха зад воланите и движението в града вече и натоварено както обикновено. Най-големи са околоните по бул. "Осми Приморски полк", "ППриморски", "Мария Луиза", "Христо Ботев", "Сливница" и околовръстното шосе. Затруднено е движението в посока към центъра.

В областта пътищата са нормално проходими, няма затворени участъци и промяна в движението, казаха от пътна полиция. КАТ обаче предупреждава шофьорите, че след два дни ще иа значителни промени в движението по някои от централните улици.