Чарли Шийн влиза в рехабилитационна клиника

Варна Лайф

24-02-2010, 11:13

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Шийн спира временно снимките на комедийното си шоу „Двама мъже и половина”, за да се лекува, съобщава АР от Лос Анджелис.

„Като превантивна мярка Чарли Шийн постъпи в рехабилитационна институция”, съобщи ПР-ът му Стан Резенфийлд в изявление от 4 изречения, без да уточнява точната причина защо 44-годишният актьор е потърсил лечение. Розенфийлд помоли медиите да оставят Шийн на спокойствие, докато приключи възстановяването му.


„CBS, Warner Bros. Television и изпълнителният продуцент Чък Лори подкрепят Чарли Шийн в решението му да се лекува в клиника”, се казва в изявление от продуцентите на „Двама мъже и половина” – „Желаем му успех в разрешаването на личните му проблеми”.

Преди два месеца Шийн беше арестуван след скандал със съпругата му в дома им в Аспен, Колорадо. Прокурорите повдигнаха обвинения срещу актьора за углавно престъпление, заплаха и нападение на трети лица и нанасяне на наказателни щети. Най-сериозното обвинение предвижда до 3 години затвор.


Помощник окръжният прокурор Арнолд Мордкин заяви във вторник, че не знае за влизането на Шийн в клиника и не може да обсъжда как това ще повлияе на делото.


Съпругата на Шийн, Брук, също е в клиника, съобщи адвокатът й Йеил Галантър в понеделник, но не се уточнява причината. Тя все още иска обвиненията срещу съпруга й да бъдат свалени.


От Службата за защита на децата са посетили дома на семейството миналия уикенд.


Шоуто на Шийн спря снимки едва във вторник. „Двама мъже и половина” има от 15 до 18  милиона зрители всяка седмица само в САЩ.
В началото на януари президентът на CBS Entertainment Нина Таслър каза, че темата „много лични дела на Чарли” е притеснителна за компанията.