Седмицата в снимки

Архив Варна

26-02-2010, 12:22

Автор:

IMPACT PRESS GROUP

Всичко от Автора

{vsig}photo-report/2010-02-sedmica{/vsig} 

25 февруари, снимки 1 и 2: Възпитаниците на ЦДГ "Слънчо" във Варна изнесоха концерт под надслов "Научи ме, мамо, да обичам" в Музея на Възраждането. Проявата беше посветена на националния празник 3-ти март.

22 февруари, снимки 3 и 4: Баба Николина от село Звездица е извела на паша козите си край брега на варненското езеро. Времето във Варна започна да се затопля и да напомня за идващата пролет.

24 февруари, снимки 5 и 6: Деца от Белослав край Варна представят част от кукерските маски, които бяха подредени в местното читалище "Съзнание". В изложбата участват над 200 маски, изработени от ученици и възпитаници на детските градини в града.

25 февруари, снимки 7 и 8: Новите попълнения на ФК "Черно море" бяха представени на официална церемония на стадион Тича във Варна.

25 февруари, снимки 9 и 10: Бъдещи строители учстваха в училищния кръг от Националното състезание по професионално направление „Строителство” – „Най-добър млад строител” в Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Васил Левски”, съобщиха организаторите. Състезанието се проведе в три състезателни дисциплини: „Мазилки, шпакловки и бояджийски работи”, „Облицовки и настилки” и „Зидарии”.

24 февруари, снимки 11 и 12: Подписка под надслов "Варна - свободна зона от ГМО" стартира в центъра на Варна.