Включиха Колайдера и евакуираха хората в Брегово

Архив Варна

01-03-2010, 15:13

Автор:

ШИВАЧА

Всичко от Автора

Тези и още новини от колекцията на шивача за 1 март. Облечете се с информация - шивачът е на ваше разположение.

Включиха Колайдера , електронните частици поеха на поход, за да ни донесат вести за сътворението. Веднага евакуираха 90 семейства от Брегово, съобщиха от Гражданска защита. Покачването на дунавските води накара паниката на хората да се задвижи със скорост 3,5 тераелектронволта.

Свлачище затрупа две селища край Каварна. Дунав не е виновен. Черно море обаче биха Черноморец с два на нула. Минути по-късно хората се разотидоха. Други се събраха - на паркинга на Метро на протест срещу отношението на общината към дупките. "Ангел си ти" - запя Миро и хората му ръкопляскаха известно време. Решиха в крайна сметка това да е песента, с която България ще се представи на Евровизия. Навярно Миро няма предвид Синтия - трудно можем да наречем един ураган ангел.

Голи като ангели - при това цели 5200 човека се снимаха пред операта в Сидни. Целта - пропаганда на свободната любов. Снимките са направени от известния с трансграничните си идеи фотограф Спенсър Туник. Да мине границата се е опитал и сириеца Мохамед край Кардам. Спенсър Туник може да му праща снимки за развлечение в затвора - властите в генерал Тошево са го осъдили на 6 месеца затвор. 

В затвора е тесничко - питайте Таркан, който търка стените и се оплаква от клаустрофобия. Намерили са му повече пространство, докато стане ясно има ли вина за наркотиците. Надяваме се новият главен секретар на агенцията по рибарство и аквакултури Васил Василев да помогне. Не на Таркан, а на борбата срещу бракониерите.