Гласувайте за Габи за Мис University of London

Варна Лайф

15-03-2010, 05:03

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Няма какво да скромничим - Варна е дала на света много красавици.

Поредното доказателство е  студентката Габриела Фиданова.

19-годишната първокурсничка по мениджмънт в London school of Economics Габриела Фиданова е избрана да представя един от най-елитните икономически университети в света на финала на конкурса за най-красива студентка на Лондон - Miss University London 2010.

В момента тече онлайн гласуване в официалния сайт на конкурса, а Габи е на трета позиция. Преди нея са Анна Гуила от University College London - на първо място, и Фиона Тонг от The School of Oriental and African Studies - на второ място.  Нека подкрепим Габриела тук », не само защото е българка и още повече варненка, а защото наистина е ослепителна.

Финалът е във вторник, на 16 март в нощния клуб Movida в Лондон.

Габи е от Варна, дъщеря е на известния бизнесмен Григор Фиданов - шеф на Съюза на хотелиерите на Златни Пясъци. Тя живее в Англия от 15-годишна и там - в училище Stowe, е завършила средното си образование. Не се занимава професионално с мода: "Имам амбиции в други сфери - икономика, управление. Но все пак се изкуших да участвам в този конкурс, защото в Лондон много често подценяват българките. Знае се много малко и за страната ни", разказва красавицата пред lifestyle.winner.bg.

Всичко по нея е натурално - и устните, и бюстът, въпреки че често я питат дали няма някакви корекции. "Не ми е фикс идея да съм модел на всяка цена. Но иначе всичко, свързано с модата, ме вълнува - стил, грим, прически, тенденции. За съжаление, от много учене и изпити нямам достатъчно време, за да се отдам на тези неща", допълва Габи. Във фейсбук вече има група, подкрепяща красавицата - "The official vote for Gaby Fidanova as Miss University of London 2010 group", с над 1800 членове. "Не съм очаквала изобщо такъв интерес и подкрепа... Просто съм безмълвна!", казва скромно красавицата.

ВарнаУтре й пожелава успех!