Какъв исках да стана, като бях малък?

Архив Варна

16-03-2010, 05:23

Автор:

EЛЕНА ПЕНЧЕВА, консултант астрология, терапия с цветни есенции по метода на д-р Бах

Всичко от Автора

Денят ще започне със суета и превъзбуда. Ще бъдем преизпълнени с желание да се свъшат много неща на веднъж, а бързите реакции ще предизвикват мигновени действия. Мнозина ще искат да изпробват късмета си и с нетърпение ще желаят да въплатят своите оригинални хрумвания в живота. Днес можете да бъдете споходени от много новаторски идеи, нови планове и оригинални решения. Денят е благоприятен за началото на смели и оригинални проекти. Няма да липсват и изненади и сътресения, породени от внезапни завои в поводението на околните и смяна на житейските концепции. Желанието за житейска промяна е по-силно от всякога и това може да стане повод за невероятни  и дръзки постъпки. Въоръжете се с вдъхновение и погледнете на света по детски и непредубедено. Каквито и очаквания да сте имали, бъдете готови за изненадващи обрати. Доколко удачни ще бъдат те за вас, зависи от вашата готовност да реагирате и да се нагодите.

Астрологична картина за 16 март

Слънце в Риби, Луна в Овен, 2 лунен ден

Раздразнителност и „витаене в облаците” ще създадат препятствия в общуването с близки, роднини и колеги през втората половина от деня. Направете всичко възможно, за да не се поддавате на гневни изблици на емоции. Можете да почувствате, че обстоятелствата с които се сблъсквате са по-силни от вашата воля. За жалост обаче в момента малцина са онези, които разполагат с достатъчно сили, за да се изправят срещу тях и да ги преодолеят успешно. Ако сте сред тях, извоюваните днес победи ще бъдат окончателни. Но ако срещате непреодолими препятствия, поспрете, помислете и преформулирайте целите. С някои трудности е препоръчително да се смирим и приемем на време, а и сега съвсем не е подходящият момент за битка с „вятърни мелници”.


Стремеж към нови знания, любознателност и влечение към нови и неизследвани области ще завладее онези от вас, които са по-интелектуално или мистично настроени. Внезапни прозрения могат да доведат до гениални открития. Това е удачен период за всички, които се трудят в областта на науката, учениците и студентите както и онези, които се стремят към постоянно усъвършенстване и желаят да държат ума си буден и жив.

Работа и бизнес

Не бива днес да се поддавате на провокации за спешни действия и бързи решения.Заемете се с делата си тогава, когато се почувствате готови, ако желате те наистина да бъдат доведени до край.В следващите дни много планове ще се променят, ще се появят нови възможности ,а стари уговорки и ситуации ще изгубят своята сила и актуалност.Изчакайте докато получите пълна и ясна картина за обстановката, в която ще се налага да работите от тук нататък.Ако не сте в добри отношения с ръководството или имате проблеми с представители на органи и институции на държавната власт ,днес не е най подходящият момент да демонстрирате активност и  да привличате вниманието към себе си.

Здраве, хранене и красота

Ако днес положите началото на своята физическа активност и започнете нов цикъл от физически упражнения вселената ви гарантира помощ и подкрепа, което ще ви подпомогне в да бъдете усърдни и дисциплинирани в следването на намеренията си.


В този ден е желателно да не ограничавате храната си а да обърнете сериозно внимание на онова към което ви влече.Организмът днес сам заявява нуждите си.


Уязвими органи са главата и зъбите.Избягвайте посещение в стоматологичен кабинет , освен ако не ви се налага по спешност.


Отстранете мъртвите клетки от кожата с подходящи козметични средства.