Инвестирайте - отидете на фризьор

Архив Варна

19-03-2010, 01:43

Автор:

EЛЕНА ПЕНЧЕВА, консултант астрология, терапия с цветни есенции по метода на д-р Бах

Всичко от Автора

Разположението и движението на планетите през днешния ден ще внесе малко повече спокойствие и самоувереност. Ще си възвърнем способността да контролираме емоциите си, а желанието за успешна реализация на плановете ни ще ни мотивира да бъдем по-малко прибързани и по-предпазливи в действията си.

Астрологична картина за 19 март

Слънце в Риби, Луна в Телец, 5 лунен ден

Мислите и стремежите ни днес ще се насочат към бъдещето, но не отнесени в мечтания и илюзии, а насочени към достигането на конкретни проявления на материално ниво. Възможностите за контрол над волята пък ще позволят на сърцата ни да се почувстват по-самоуверени и постепенно настроението ще стане по-оптимистично. Все пак творческите сили все още са в застой и желанията и стремежите към действие все още могат да останат неопределени. Но разбиране за това какво е необходимо да бъде сторено, за да продължим своето развитие и да постигнем определено положение в заобикалящата ни среда, няма да липсва. Опитът от минали успехи и неудачи би следвало да е напълно усвоен и сега е ред да бъде приложен. Контролът над емоциите пък ще ни даде възможност да демонстрираме силата на характера си. Не бива обаче това да става самоцелно и с мотив за демонстрация на самочувствие без основание.

Денят е благоприятен практически за всичко, което ще ви донесе полза и удоволствие. Удачно ще протичат масови мероприятия, публични прояви и презентации пред широката общественост. Можете успешно да закупите ценни скъпи и луксозни вещи, които ще демонстрират вашето социално благополучие и престиж. Единствено покупката на автомобил е все още нежелателна и следва да бъде отложена за  по-подходящ момент. Бъдете внимателни и на пътя при шофиране, както и по отношение на документите си - вашите и на автомобила ви.

Вечерта използвайте възможността да се отпуснете в приятна и весела атмосфера сред приятели и близки, да се похвалите с придобивките и постиженията си или просто да се порадвате на откритите чувства и приповдигнатото настроение.

Работа и бизнес

Денят е подходящ за всякакви дейности с изключение на такива, които изискват бързи реакции. Благоприятен момент за старт на дългосрочни проекти и реализация на плановете ви, а така също и за укрепване на финасовото ви положение. Успешно ще протичат сделки с недвижими имоти и преговори относно получаване на кредити. Имайте предвид обаче, че взетите сега пари на заем ще ви бъде много трудно да върнете и това ще изисква усилия, лишения и жертви, които много внимателно следва да прецените доколко са по силите ви.

Здраве, хранене и красота

Всяка дейност, насочена към подобряването на физическото ви здраве и външния ви вид, днес ще ви се отблагодари богато. В менюто не следва да спазвате никакви ограничения – организмът заявява нуждите си, а инстинктите се грижат те да бъдат задоволени. Храната, поета днес, изгаря без остатък. Което все пак не значи, че трябва да преяждате.

Днес и утре планирайте разкрасителни процедури от всякакъв характер. Те ще бъдат успешни и имат потенциал да подобрят самочувствието и настроенито ви.

Уязвими са шията и гълото, както и щитовидната жлеза. Постарайте се правилно да възприемете емоциите си и да намерите подходящите думи, за да ги изразите.