Мързелът ще се наказва

Архив Варна

22-03-2010, 04:13

Автор:

EЛЕНА ПЕНЧЕВА, консултант астрология, терапия с цветни есенции по метода на д-р Бах

Всичко от Автора

Седмицата ще започне на фона на брагоприятни астрологични аспекти, които ще окажат съживяващо влияние върху настроението и самочувствието на мнозина, но най-вече на огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец. Настъпва отличен период за всякакви начинания и реализация на професионални проекти. Дейности, които доскоро са се натъквали на ограничения, сега получават възможност да бъдат възобновени и постепенно да влязат в  желания ритъм. През това време хората виждат живота от неговата положителна страна, а бъдещето става красиво и желано.

Астрологична картина за деня - 22 март

Слънце в Овен, Луна в Близнаци, 8 лунен ден

Ако в първата половина на днешния ден срещнете известни препятствия на пътя си, положете максимум усилия, за да се справите с тях, а ако не успеете сериозно и задълбочено да помислите дали не се занимавате с нещо, което просто „не ви е работа” и дали не сте се отклонили твърде много и не хвърляте напразни усилия в посока, която няма потенциал да ви удовлетвори. Събитията през деня могат да ви подскажат причините за вашето неудовлетворение, грешките довели до незадоволителни резултати и напразните очаквания. Нека този опит бъде добра основа за корекция на плановете и намеренията ви, както и пътищата за тяхното постигане. На най-повърхностно ниво причините за пораженията могат да бъдат свързани с проявена несъобразителност, невнимние и липса на дисциплина, както и нежелание да се поеме отговорност. Ако съумеете да се освободите и предпазите от проява на подобни качества сега и се съсредоточите в решаването на текущите проблеми, ще можете в бъдеще да се справите с препятствията по пътя си.
Следобедните и вечерните часове ще преминат под знака на доброто настроение и стремежът към общуване и обмен на идеи и информация. Позитивното емоционално състояние ще внесе много ентусиазъм и решителност в постъпките. Използвайте това време за решаване на сериозни въпроси и трудно разрешими конфликти. Вечерта можете да си позволите да разпуснете в приятна интелектуална среда или да се насладите на хармоничен обмен на чувства и емоции с близки на сърцето ви хора.

Работа и бизнес

Влиянието на планетите днес оказва изключотелно хармонично въздействие на всякакви постъпки и решения, свързани с вашата делова активност. А сили и средства, за да реализирате своите намерения, също не липсват, така че - действайте. Сега се появяват и много нови възможности, които най-решителните и предприемчивите сред вас надявам се няма да пропуснат. Грешки и непиятности, възникнали през днешния ден, са белег за сериозни проблеми във вашата дейност, които изискват внимание и ревизия, ако не желаете проблемите да се задълбочат.

Здраве, хранене и красота

Изключителната активност, с която космосът захранва земята сега, изискват адекватно поведение от нейните обитатели. Бездействието и мързелът могат да станат причина за депресия, така че, постарайте се да бъдете максимално активни. Ако сега започнете да се занимавате с активно спортуване, резултатите от това ще станат очевидни в най-скоро време. Възползвайте се от момента, за да влезете в добра физическа форма за максимално кратък период.

Днес уязвими все още са дихателните органи и най-вече белите дробове, които не трябва да натоварвате.

Ден за оздравяване и лечителство - ако имате здравословен проблем, с който от дълго време ви е трудно да се справите потърсете холистичен специалист или лечител. Приготвените днес билкови препарати и лекарства имат вълшебна лечебна сила.