Честни намерения и последователни постъпки ще ви доведат до заслужен успех!

Архив Варна

23-03-2010, 05:31

Автор:

EЛЕНА ПЕНЧЕВА, консултант астрология, терапия с цветни есенции по метода на д-р Бах

Всичко от Автора

Дори да срещате сега пречки, забавяния и препятствия пред реализирането на своите цели и желания, не се обезкуражавайте. Съществуват и не малко възможности за тяхното преодоляване и само унининето може да ви попречи да ги забележите. Голяма част от причините за възникналите сега трудности следва да се потърсят по-скоро в личните качества, отколкото в обективните обстоятелства на външната среда. Ако ви липсва задълбоченост и целенасоченост в действията, внимание към детайла, търпение и последователност, то да постигнете успех ще ви бъде доста трудно. В такъв случай ще е необходимо да поработите като за начало върху себе си в следващите два-три месеца и след това отново да се върнете към намеренията си, но вече извлекли опит и поука. Ако сте упорити и последователни обаче, вашите усилия сега обезателно ще бъдат заслужено и богато възнаградени.

Астрологична картина за деня - 23 март

Слънце в Овен, Луна в Рак, 9 лунен ден

С каквито и обстоятелства обаче да се сблъскате днес не бива да се поддавате на страхове, тревоги и мрачни мисли. Потърсете причините в някои свои самозаблуди и вземете навреме мерки, за да се освободите от тях. Където е необходимо, преформулирайте текущите си цели и желания или променете методите и средствата, с които си служите за тяхното постигане.

Макар и продуктивен по отношение на започнати в миналото дела, не следва през днешния ден да се ангажирате с нови начинания и да започвате разрешаването на сериозни въпроси и житейски ситуации. Действията ви няма да бъдат ефективни, а известната доза напрегнатост, съществуваща сега, по никой начин няма да способства за намирането на разумен и удовлетворителен за всички изход. Ако попаднете в ситуация на тупик, независимо от това, че едва ли ще ви липсват сили и желание да се преборите с нея, по-добре пренасочете енергията си в друга посока. Например, денят е подходящ за всякакви домашни дела и малки покупки за дома. Членовете на вашето семейство също се нуждаят от повишено внимание сега, така че няма да сгрешите, ако им посветите малко повече време, стига именно вашият дом да не е огнището на конфликти и неудовлетворение. Създайте уютна атмосфера около себе си и помислете как да зарадвате близките си с малка изненада

Работа и бизнес

Едва ли ще запомните днешният ден като най -лекия или успешен в делови план, но с последователни усилия днес можете много да постигнете. Работете сами и не привличайте излишно вниманието на ръководството към себе си. По всяка вероятност ще си изпросите по-скоро критика или допълнително натоварване. Добре свършената работа обаче няма да остане незабелязана и непоощрена в един по-подходящ момент в най-близко бъдеще. В деловия живот като цяло сега честните и открити постъпки и предложения се ценят по- високо и могат да ви преведат по пътя към постигането на онези резултати, към които от дълго време се стремите. Денят обаче не е подходящ за среща и взаимодействие с бюрократични инстанции.

Здраве, хранене и красота

Денят е критичен в здравословно отношение. Необходимо е пречистване на организма от шлаки и замърсявания. Съществува опастност от хранителни натравяния, така че бъдете изключително внимателни към храната.

Вечерта за мнозина може да се окаже доста напрегнат момент, когато се засили липсата на самоувереност и се снижи контролът над собствените чувства и емоции. От изключително значение е да не се поддавате на апатия и лошо настроение.

Водни процедури ще укрепят тялото и ще успокоят ума ви, а хридратацията на кожата е най-подходящата козметична процедура за деня. Посещение във фризьорски салон отложете за втората половина от седмицата.