Америка Ферера: Дискусиите за теглото са абсурдни

Варна Лайф

24-03-2010, 12:23

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Откакто "Грозната Бети" изигра главната роля в "Истинските жени имат извивки", публиката я направи известен обект на обсъждане, когато става дума за тегло.

От тогава Америка доста е отслабнала, но въобще не й пука за клюките по адрес на това, кой номер дрехи носи.
Тя заяви в интервю за PopEater: "Честно казано, въобще не мисля за това. Не е трудно да го игнорирам, защото намирам темата за абсурдна. Мисля, че има съвсем различни правила във фалшивия свят. В света на звездите и клюките хората имат различни идеали, как трябва да изглежда човек и смятат, че имат право да дават оценка".
И ако мислите, че нейната по-слаба фигура има нещо общо с клюките по нейн адрес, грешите. "Надявам се да имам кариера основана на работата ми, а не на това какво казват клюкарските таблоиди за мен - дали изглеждам добре, или зле в рокля", казва Америка.
В скоришно интервю за "Космополитън", актрисата разказва за разликата между това да си известен, заради актьорската си работа, или заради това, което пишат за теб: "Сигурна съм, че 50% от актьорите стават известни не с ролите си, а с начина, по който изглеждат. За щастие има и много актриси, които промениха представата за красота в Холивуд. Мога да се сетя поне за 10 актриси, които не изгеждат, като супермодели, но имат невероятна кариера и снимат големи и значими филми."