Насочете енергийния прилив към съзидание

Архив Варна

25-03-2010, 04:47

Автор:

EЛЕНА ПЕНЧЕВА, консултант астрология, терапия с цветни есенции по метода на д-р Бах

Всичко от Автора

Днешният ден съвсем заслужено може да се определи като най-успешния за седмицата. Ще усетите прилив на сили, възраждане на предприемчивостта и придвижване и възприемане на ярки и жизнеустойчиви идеи сред околните. Хората ще бъдат активни, но и възприемчиви към чуждите действия, постъпки и намерения и готови да нагодят към тях своите стремежи и желания.

Астрологична картина за деня - 25 март

Слънце в Овен, Луна в Лъв, 10-11 лунен ден

Днес и утре се изостря чувствителността и реакцията към всичко, което протича в нас и около нас. Всички приятни моменти ще се преживяват по-ярко и трогателно, но и на конфликтите ще се реагира остро.В обедните часове е възможно повишена разразнителност да предизника прояви на агресия или желание да се провокира скандал.Нарастналата чувствителност и възприемчивост към думите и постъпките на околните в такъв случай могат да ви въвлекат в доста диаболични и опасни житейски ситуации и да провокират окончателен разрив там където няма желание за компромис и промяна.Затова още със започването на деня се постарайте да дадете на енергията си благоприятна и съзидателна посока на развитие и проявление.Така той ще се увенчае с успех.Удачно и успешно можете да се посветите на физическа дейност и спортни занимания.Търсете оригинални решения и творчески подход във всеки процес и всяка житейска ситуация.В късния следобед и вечерните  часове напротив-придържайте се към консервативните и традиционни ценности и проверени и утвърдени пътища.Това е много подходящ момент за обсъждане и вземане на контруктивни решения в семейния кръг, съвместно обсъждане на семейните дела.Можете да разчитате на подкрепа от страна на своите близки.

Работа и бизнес

Постарайте се максимално да използвате огромната съзидателна сила която днешният ден ни предоставя.Можете да започнете и практически да реализирате всяко свое намерение.Започнатите днес дела обаче, трябва задължително да доведете до край.Времето е подходящо по скоро за реализация на лични проекти отколкото за колективни дела.По отношение на финансирането, ограничете се само до онези дейности за които разполагате с личен потенциал и ресурси.Избягвайте да давате и да взимате пари на заем.Проверете изрядността на фискалните си задължения и при наличие на отклонения постаряйте се да ги отстраните максимално бързо.Днес и утре се въздържайте от контакти с кредитни институци, държавни учреждения и органи на властта.

Здраве, хранене и красота

Чувствителните натури които остро и емоционално реаграт на всичко случващо се около тях, сега могат да се сблъскат с множество проблеми като безсъние, невроза и изостряне на хронични неразположения.Спасение те могат да намерят в повишена и целенасочена физическа активност, спорт, разходки на чист въздух и зравословна храна, гарантираща техния виталитет.В менюто обаче следва да се избягва месото от всякакъв вид.

Уязвими са сърцето и сърдечно съдовата система както и гръбначният стълб.Духовноориентираните хора и практикуващите различни духовни практики могат да използват деня за активирането и трансформацията на енергията Кундалини.

Почистете най горният слой на епидермиса като отстраните мъртвите клетки за да потготвите кожата за подхранващи процедури през уикенда.Посетете своя фризьор за да посилите разтежа на косата, да оформите прическата и да и придадете желяния вид и цвят.