ВарнаУтре LIVE: Спартак - Несебър 0:0

Архив Варна

25-03-2010, 14:54

Автор:

ДАНИЕЛ РУСИНОВ Снимки IMPACT PRESS GROUP

Всичко от Автора

90'+4' Край на мача. Спартак - Несебър 0:0


И двата варненски отбора играят днес в нашия град поредните си срещи за първенство. Вие естествено няма как да бъдете едновременно и на двата стадиона, но само в нашия сайт ще можете своевременно да се информирате за събитията.

Към мача на Черно море »

15:00 ч На стадион "Спартак" във Варна започва мачът между Спартак Варна и Несебър от 20-ия кръг на Източната "Б" група.

Съставите на двата отбора:
Спартак: 1 Банков, 4 Луго, 6 Венков, 23 Дончев, 24 Михалев, 19 Бояджиев, 7 Драголов>Недев, 13 Боев, 9 Генчев, 3 Илчев>Живков, 19 Костадинов

Несебър: 12 Симеонов, 7 Иванов, 5 Колев, 11 Костов, 29 Макенджиев, 25 Марков>Иванов, 30 Стефанов, 8 Вели>Ценов, 18 Денев, 6 Стойков, 11 Тодор Христов>Венцислав Христов

{vsig}SPORT/FOOTBALL/2010-03-25-Spartak{/vsig}
3' Много неточен шут на Христов от Несебър прати топката далеко и в страни от вратата на Спартак.
7'
Гостите са по-напористият отбор в мача. След центриране от фаул отдясно на Костов от Несебър, вратарят на Спартак изби топката, но тя попадна в Стефанов, който, за щастие на домакините, би покрай гредата от 3-4 метра.
12' Стефанов от Несебър не успя да засече точно центриране от дясно на Иванов и прати топката високо и встрани от вратата на Спартак.
16' Почти всички атаки на Несебър се развиват по десния фланг на нападението на гостите, където най-активни са Костов и Иванов. Лефтбекът на Спартак Боев засега не успява да спре устрема на противниковите флангови играчи.
18' Жълт картон за Стефанов от Несебър за грубо нарушение срещу Генади Луго от Спартак.
21' Вратарят на Спартак Банков спаси удар на Стефанов след дълъг самостоятелен пробив на нападателя на гостите.
22' Нарушение срещу Стефанов фронтално срещу вратата на Спртак.
24' Много слаб и неточен удар по земя от пряк свободен, изпълнен от Костов от Несебър. Ударът от дъгата пред наказателното поле рикошира в стената от играчи на Спартак.
29' Последните 3-4 минути Спартак изнесе играта в центъра на терена и се задържа по-трайно в половината на гостите. Това обаче не доведе до удар към вратата на Несебър.
31' Калоян Генчев получи топка пред наказателното поле на гостите, но нападателят се засуети и ударът му бе париран от притичалите двама защитници на Несебър.
32' Диагонален удар от воле на Георги Костадинов от Спартак облиза от външната страна гредата на вратата на гостите.
34' Рейд от дясно на Драголов от Спартак завърши пред наказателното поле за Несебър, където защитници на гостите му отнеха топката.
36' Момче дръпни се назад ще ти дам най-глупавия картон, който съм давал през живота си. Това каза съдията на мача Николай Йорданов по адрес на Костадинов от Спартак, който сам правеше стена на около 6 метра от топката при изпълнение на фаул от играч на Несебър.
38' Домакините искаха дузпа за избутване и поваляне на Костадинов, който нахлуваше в наказателното поле на гостите, но съдията остана безмълвен.
42' Удар с левия крак на Васко Боев от границата на наказателното поле мина ниско над вратата на гостите.
43' Далечен удар на Илчо Илчев от Спартак мина встрани от вратата на гостите.
44' Медицински екип оказва помощ на играч от Несебър в половината на терена на гостите.
45'+1' Край на първото полувреме.
Двата отбора се оттеглят на почивка при резултат 0:0.


46' Начало на второто полувреме
50' Бояджиев изведе Драголов по дясното крило на нападението на Спартак, той напредна, но центрирането му към наказателното поле на гостите беше слабо.
52' Ново центриране от дясно на Драголов, топката стигна до Бояджиев, но след контакт със защитник на Несебър, играчът на Спартак падна на земята. Съдията не свири нарушение.
Две смени са извършени на полувремето в отбора на Несебър. На мястото на Вели след почивката играе Ценов, Венцислав Христов е заменил Тодор Христов.
57' Серия финтове отдясно на Драголов, но отново слабо центриране - по земя, което лесно беше парирано от защитата на Несебър.
Гол на Калоян Генчев беше отменен заради засада.
58' Пробив от ляво на Венцислав Тодоров от Несебър завърши с нарушение на около 30 метра от вратата на Спартак.
62' Защитникът на гостите Колев не успя да спре топката пред наказателното поле, но играчите на Спартак не можаха да се възползват от пропуска.
64' Смяна в отбора на Спартак. Иван Тодоров влиза на мястото на Калоян Генчев.
65' Лошо спиране на топката от стрaна на Илчо Илчев провали контраатака на Спартак в половината на гостите.
67' Жълт картон на Васко Боев от отбора на Спартак.
69' Центриране от фаул от дясно на нападението на Несебър беше избито от вратаря на Спартак.
73' Смяна в отбора на Спартак. Кирил Недев влиза на мястото на Драголов.
74' Смяна в отбора на Несебър. Запрян Иванов замени Христо Марков.
79' Вратарят на Спартак изби удар с глава отблизо на играч на гостите след центриране от фаул на около 40 метра директно срещу вратата на Банков.
81' Греда! Резервата на Спартак Иван Тодоров нацели напречната греда на вртата на гостите. След контраатака на домакините Тодоров беше изведен сам срещу вратаря на гостите, който парира първия му удар. При добавката топката рикошира в гредата.
86' Гостите притиснаха Спартак пред наказателното му поле, като домакините само чистят и от 2-3 минути не са минавали центъра на терена.
87' Контраатака отляво на Спартак завърши с центриране, което бе уловено от вратаря на гостите
88' Смяна в отбора на Спартак. Георги Живков влезе на мястото на Илчо Илчев.
89' Играч на гостите прати топката над гредата на Спартак с удар с глава след центриране от корнер от дясно на вратата на домакините.
90'+4' Край на мача. Спартак - Несебър 0:0

Към мача на Черно море »