ВарнаУтре LIVE: Черно море - Берое 0:0

Архив Варна

25-03-2010, 15:49

Автор:

ЕКАТЕРИН ДОНЧЕВ Снимки ЦВЕТОМИР ТРЪНКОВ

Всичко от Автора

17:49 Край на мача. Черно море и Берое не успяха да си отбележат гол и си поделиха по една точка. За съжаление днес и на двата варненски стадиона не видяхме отбелязан гол.


И двата варненски отбора играят днес в нашия град поредните си срещи за първенство. Вие естествено няма как да бъдете едновременно и на двата стадиона, но само в нашия сайт ще можете своевременно да се информирате за събитията.

Към мача на Спартак »

15:45 ч След минути на стадион "Тича" ще започне срещата между Черно море и Берое от 20-я кръг на "А" група.

Съставите на двата отбора:
Черно море: Пиргов, Маркес>Герасим Заков, Домакинов, Александров - Сашо>Тодор Колев, Дяков, Жуниор, Р. Бачев, Александров - Сашко, Борносузов и Божилов.
Старши треньор: Велизар Попов

Състав на Берое: Пейков, Илиев, Иванов, Ст. Бачев, Ат. Атанасов, Генчев, Костадинов, Апостолов>Искрен Писаров, Станков, Д. Атанасов и Андонов.
Старши треньор: Илиан Илиев

Главен съдия:
Христо Ристосков. Помощници: Никола Джугански и Николай Ангелов.
Делегат: Красимир Кръстев
Стадион: Тича - 2000 зрители.

16:00 Начало мача. Варненци ще играят в традиционните си зелено-бели екипи, гостите от Стара Загора са с черни фланелки и бели гащета. На стадиона присъстват около 150 фенове на гостите. Публиката в сектор "А" посрещна с ръкопляскания старши треньора на Берое Илиан Илиев, който е юноша на варненската школа. Първи с топката играят гостите.

{vsig}SPORT/FOOTBALL/2010-03-25-Cherno-more-Beroe{/vsig}
1' Първа опасна атака организирана от Берое, но опасното прострелно центриране на Дончо Атанасов бе избито от Сашо.
5' Варненци постепенно овладяха центъра на терена и доста по-често владеят топката. Засега обаче разиграванията не водят до опасности пред вратата на Пейков.
10' Определено още в тези начални моменти се чувства липсата на контузените офанзивни футболисти в състава на Черно море. По една или друга причина Велизар Попов не може да разчита на половин дозина играчи начело с какапитана Георги Илиев.
12' Първа опасност и пред вратата на Берое. Удар от границата на наказателното поле на Ели Маркес се отклони от ръката на защитник на Берое и попадна в Пейков. Публиката поиска дузпа, но арбитърът прецени, че играта е неволна и даде знак мача да продължи.
15' Георги Божилов надскочи вратаря на гостите и свали топката в наказателното поле с глава, но там нямаше футболист на Черно море, който да я отправи в празната врата.
17' Прекрасно центрирана атака на Сашко от дясно, но точно пред Адемар Иванов успя да изчисти топката. Много малко остана на играча на Черно море да простреля Пейков от 3 метра.
24' Нарушение на Домакинов срещу Станков. Ще последва опасно центриране в наказателното поле. Ели Маркес чисти в корнер. Опасен удар на Иво Иванов с глава след корнера. Илко Пиргов със сетни сили вади топката от долния десен ъгъл на вратата. Опасността премина.
30' Атанас Апостолов от гостите поздрави майката на съдията, но картон не последва.
32' Черно море продължават доста повече да владеят топката в половината на Берое, но центриранията не намират нападателите. Берое разчита единствено на бързи контри.
33' Нов корнер за гостите. Центрираната от Генчев топка е изчистена в центъра на терена от Бачев.
38' Удар на Адемар е избит в корнер. Центрирането на Сашко бе отклонено към Сашо, но той от 3 метра не успя да нацели добре топката. Защитниците на Берое също му попречиха. Тук Черно море можеше да открие резултата.
42' Удар на Борносузов от границата на наказателното поле минава на сантиметри покрай гредата.
43' Танко Дяков се извисява над всички и с глава праща топката покрай лявата греда. Натиск на Черно море в края.
Пропуск и на Божилов. От малък ъгъл нападателят не успя да прехвърли Пейков.
45'  Апостолов отново спори със съдията и вече е декориран в жълто.
Край на полувремето. На Тича резултатът е 0:0.
{vsig}SPORT/FOOTBALL/2010-03-25-Cherno-more-Beroe/2{/vsig}
17:00 Второто полувреме започна със смяна в състава на Черно море. Тодор Колев влезе на мястото на Сашо. Танко Дяков е върнат в защита на мястото на Сашо.
{vsig}SPORT/FOOTBALL/2010-03-25-Cherno-more-Beroe/3{/vsig}
47' Ъглов удар за Черно море. Центрирането на Адемар е избито в тъч.
50' Нарушение срещу Тошко Колев. Ще последва центриране в наказателното поле на гостите. Танко Дяков отклонява леко топката към вратата и Пейков лови без проблем. Малко висока дойде топката за Танко и затова не се получи ударът.
55' С огромно съжаление трябва да се отбележи, че до момента и двата отбора не са създали нито едно опасно положение. Черно море продължава да оказва териториален натиск, а гостите да разчитат на контра атаки.
57' Нова смяна в Черно море. Излиза Ели Маркес и в игра се появява Герасим Заков.
59' Гол на Черно море е отменен поради засада. Комбинацията започната от Тодор Колев беше прекрасна. Той центрира, Заков отклони топката и Божилов я насочи в мрежата. Аз съм на линията и наистина имаше засада. Тук съдията се справи перфектно.
60' Смяна и в състава на Берое. Излиза Апостолов и на негово място Искрен Писаров.
64' Нов пропуск на Черно море. Герасим Заков центрира от лявото крило, Адемар се размина с топката, тя попадна в Божилов, но той стреля от 7 метра в страни. Преди това и гостите можеха да вкарат при една контра, но Писаров би покрай гредата.
65' Играта се поотвори. И двата отбора започнаха доста повече да поглеждат към противниковите врати.
68' Ъглов удар за Черно море. Пропуск на Домакинов. Центрираната топка попадна след рикошет в защитника, но той с гръб към вратата леко я отклони в ръцете на Пейков.
70' Втора смяна за Берое. На мястото на Станков влиза Хаджииванов.
72' Варненци ще извършат последната си смяна. В игра ще влезе Ратников.
75' Излиза Радослав Бачев.
Ъглов удар за Черно море. Тодор Колев центрира.
Съмнения за игра с ръка на Георги Андонов, няма дузпа.
76' Меле пред вратата на Берое. Божилов от 8-9 метра стреля на сантиметри над напречната греда.
77'  Бърза контра на Берое. Писаров бие от границата на наказателното поле покрай гредата.
80' Жълт картон за Деян Генчев за оспорване на решение на съдията. Гостите имаха претенции за нарушение на границата на наказателното поле на Черно море, но Ристосков показа играта да продължи.
81' Тошко Колев падна в наказателното поле. Черно море иска дузпа, но съдията не я отсъжда. Според мен Ристосков отново е прав. Нямаше и големи протести.
83' Жълт картон и за Тянко Дяков.
Професионално нарушение срещу Писаров, който се откъсваше опасно. След центрирането, топката е избита в корнер.
Ъгловият удар не доведе до нищо.
85' Нов ъглов удар за Берое. 
Преди това обаче трябва да се окаже помощ на техен състезател. Прекалено много започнаха да лежат играчите на Илиан Илиев на терена.
Центрираната топка е избита в средата на терена.
87' Oтново играч на Берое е на терена и чака лекарска помощ. Андонов се превива, Ристосков не пуска лекарите.
4 минути продължение на мача.
90'+1' Ъглов удар за Берое. Невероятен пропуск на Иво Иванов. Защитникът не успя да засече с глава на празна врата.
17:49 Край на мача. Черно море и Берое не успяха да си отбележат гол и си поделиха по една точка. За съжаление днес и на двата варненски стадиона не видяхме отбелязан гол.

Към мача на Спартак »