Отгърнете нова страница в живота си!!!

Архив Варна

26-03-2010, 04:44

Автор:

EЛЕНА ПЕНЧЕВА, консултант астрология, терапия с цветни есенции по метода на д-р Бах

Всичко от Автора

Днес хората като че ли ще бъдат разделени на две антагонистични групи, изразяващи крайни настроения. Едни ще изпитват живително усещане за единство и хармония с целия заобикалащ ги свят и желание да направят за него нещо полезно и важно. А други ще се сблъскат с мъчително чувство на самота, поради отсъствие на поддръжка от околните, ако през последната седмица не са си направили правилните изводи за това на кого и за какво са нужни те самите и усилията им.

Астрологична картина за деня - 26 март

Слънце в Овен, Луна в Лъв, 11-12 лунен ден

Тези, които усещат напрежение, могат да се сблъскат с жестокост или сами да проявят такава. У някои нараства стремежът към затвърждаване на личната власт за сметка на потъпкването на чуждото самочувствие. Сега е абсолютно необходимо да избягвате провокациите и инициирането на конфликти - помирението след това ще бъде изключително трудно. Не трябва да се сърдите, да се оплаквате и самосъжалявате, за да не останете за дълго време в това състояние. Не следва също така да злоупотребявате със своята сила, власт и обществено-социално положение. Ще трябва да положите максимални усилия, за да постигнете победа на мъдростта над ума и чувствата. Използвайте втората половина на деня, за да изразите своите чувства и преживявания. Едновременно с това, сега е важно и възможно да определите и изберете с кого да общувате и да прекъснете контактите си с онези хора, общуването с които не ви носи нито приятни мигове, нито конкретна полза. Като цяло във взаимоотношенията следва да се концентрирате само върху онези хора, които имат нужда от вас, за да си почине душата ви от борбата с неразбирането.

В групата на удовлетворените и доволните от живота ще се усеща особен емоционален подем и прилив на жизнени сили. Те могат да стартират всякакви проекти, включително най-сложните и проблематични, да поемат инициативи за различни конструктивни промени в най-широк спектър от житейски области. Не се тревожете и притеснявайте от нищо и смело отгърнете нова страница в живота си. Започва прекрасен период и за възникване на нови познанства и възползване от стари контакти. Дори романтичните авантюри, които напоследък бяха доста проблематични или заспали, сега могат да донесат много приятни емоции и изненади. Единственото, в което следва да проявите въздържание, са мащабни финансови сделки, крупни покупки и скъпи подаръци.

Работа и бизнес

Настъпва момент, в който вашите инициативи ще получат оценката на времето и обективните обстоятелства. Не упорствайте там, където всичко показва, че сте загубили. Просто пренасочете интересите си. В момента съществуват множество нови и благоприятни за реализация възможности. Ако успеете навреме да се преориентирате, ще превърнете загубите в печалби, а за положените усилия ще бъдете справедливо възнаградени. В буксуващи структури кадрови промени могат да внесат обновление, но и напрежение. Действайте внимателно, но твърдо отстоявайте позициите си. Взаимодействие и спорове с органи на властта и държавни институции обаче, отложете за по-добри времена.

Здраве, хранене и красота

Много благоприятен момент за лечение и оздравителни процедури, най-вече на горните дихателни пътища, сърцето и белите дробове. Активен спорт и физически упражнения пък ще помогнат на здравите бързо да влязат в добра форма и да се преборят с пролетната умора.

Храната трябва да е по-лека, с повече течности и предпочитания към горчивите вкусове.

Водата днес има изключително оздравителни и пречистващи свойства. Контактът с нея ще се отрази по вълшебен начин както на физическото, така и на психическото ви състояние.

Дамите в никакъв случай да не пропускат посещение в салон за красота. Ще излезете от там с повишено самочувствие, а резултатите ще ви радват дълго.