Public затваря магазина си във Варна

Мисия Варна

01-04-2010, 14:41

Снимка:

АРХИВ: ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Любимият на много варненци вече магазин Public затваря врати едва 5 месеца след откриването си.

Това става ясно от съобщение до медиите на мениджърската компания CIVITAS Global за оттеглянето на компанията Public world EOOД.

От фирмата оповестиха днес намерението си да приключат напълно дейността си в България и да затворят и магазина във Варна. До това решение се стигнало след анализ на резултатите от първите 5 месеца работа на магазина и заради "несъвместимостта на новаторската концепция на Public с текущите нужди на българския пазар", обясняват от компанията.

Друг фактор е общата рецесия на пазара заради международната криза, която значително е променила навиците на потребителите.

Магазинът във Варна беше открит на 7 ноември 2009 година с 3-дневни празници. Концепцията му беше да съчетае търговията с електроника и книги със забавления, концерти и всевъзможни полезни услуги.
 
Компанията обещава да осигури на 33-мата си служители справедлива компенсация, която надхвърля изискванията на българското законодателство.

Дружеството уверява клиентите, свързани със сервиз на  IT оборудване, подаръчни чекове, валидни гаранции, че всички неуредени сделки с тях ще бъдат напълно покрити.

За повече информация и за да не се създава понататъшно неудобство, клиентите на Public могат да посетят официалния сайт www.public.bg.
CIVITAS Global