Бичето се завръща с аграрен R&B албум

Варна Лайф

01-04-2010, 19:26

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Бичето заплаши родния музикален ефир, че се завръща, още в средата на февруари, непосредствено след като откри съществуването на интернет, информира stroeja.com.

Повече за новия албум научихме от интервю на изпълнителя пред радио Тангра Мега Рок.

Бичето разкри, че новите му парчета са на селска тематика. Това едва ли е изненада за някой, който е имал възможност да се запознае с творчествето му. Относно текстовете, музикантът си ги пише сам, но признава влиянието на Вазов, Каралийчев и Яворов. Все пак най-добрата книга за него е тоалетната хартия.

На въпрос, дали би работил с ъндърграунд рапърите Гошо от Почивка и Иван Готвача, музикантът отговори: "Естествено, че не бих работил с тях! А-а-х-х! Но ще ви кажа, че Веселин Маринов е велик български певец. Аз мноооо го уважавам и се надявам в бъдеще да работим заедно!"

Наскоро Бичето се появи в клипа на Лора Карджова „Недей да спиш", но вместо с познатия мърляв потник, беше с тъмен костюм. Все пак погледът му си е същият и няма начин да не го познаем.

Изпълнителят казва, че не помни песните си и не може да определи коя му е любима, но "Аз съм говно" е автобиографична.

На първия си концерт от 4 години насам, който ще се състои в София на 8-ми април, Бичето и сценичната му трупа ще представят 16-те парчета с тракийска хореография.