Мирослав Градинаров пред ВарнаУтре: "Готови сме за първия мач в Иран"

Архив Варна

07-04-2010, 08:14

Снимка:

СНИМКА ЛИЧЕН АРХИВ

Автор:

СВЕТЛАНА МИХАЙЛОВА

Всичко от Автора

Волейболните национали Данаил Милушев и Мирослав Градинаров уредиха документите си и тази неделя ще изиграят първия си мач в иранското с фланелката на "Дамаш спорт".

"В неделя гостуваме на шампиона на Иран - "Пейкан". С Дани Милушев вече сме напълно готови за игра. Възстановихме се от контузиите, които получихме. Ръководството на клуба от град Рашт, който е на 300 км от Техеран ни хареса и предложи да доиграем сезона. В местното първенство участват 15 клуба, а сега предстоят плейофите. Тимът е амбициран да достигне до шампионската титла", заяви за ВарнаУтре от Иран Мирослав Градинаров. 
Тази седмица е последният кръг от редовния сезон, като се очаква отборът на "Дамаш спорт" да завърши втори.
Припомняме Ви, че добричлията Миро Градинаров започна сезона в италианския тим от Серия А1 Пинето, но там го закъсаха с парите и той разтрогна договора си. Варненецът Дани Милушев пък се подвизаваше в корейския Кореън Еър, но след края на редовния сезон се прибра.
С двамата бе увеличена българската колония в иранското първенство, след като от началото на сезона там са: Евгени Иванов-Пушката, Методи Ананиев, Смилен Мляков, Иван Тасев, Стефан Стоянов, Константин Митев, Благовест Катранджиев и Минчо Минчев.