Контролирайте емоциите, мислите и намеренията си!

Архив Варна

12-04-2010, 06:31

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Неангажираност и разсеяност  ще бъдат характерни за този понеделниик.Заедно с това денят ще изисква от нас бързина на реакциите и ще ни изправи пред необходимостта да решим някои въпроси без отлагане.

Астрологична картина за деня - 12 април

Слънце в Овен, Луна в Риби-Овен, 28 лунен ден

Неангажираност и разсеяност  ще бъдат характерни за този понеделниик.Заедно с това денят ще изисква от нас бързина на реакциите и ще ни изправи пред необходимостта да решим някои въпроси без отлагане.

Постарайте се да бъдете по-смели и да използвате творчески подход. Най-сложно ще бъде да се действа по планиран сценарий. А и ние самите едва ли ще имаме желание да го следваме. Настроението е променливо, което определя непредсказуемостта на външните обстоятелства. Действайте според ситуацията!

Втората половина на деня също ще бъде сложна за изпълнение на делови ангажименти, но сега вече поради отсъствието на ентусиазъм, ниско равнище на самодисциплина или просто лошо настроение. Избягвайте да планирате грандиозни мероприятия за това време и избягвайте вземането на сериозни решения. В ежедневните и рутинните дела обаче сте длъжни да доведете всичко до край. Утре възможностите ви за това ще бъдат много по-малки, а през следващите дни вече ще ви завладеят нови планове и идеи.
През целия ден успешно ще се усвояват нови знания и умения, дори в тези области, в които до скоро сте срещали трудности.

Влюбените ще усетят отново прилив на чувства и засилено сексуално желание. Прекарайте вечерните часове заедно с любимия човек. Сега всеки благоприятен момент за това е от полза за укрепването на връзките, тъй като периодът е изтъкан от противоречия. Всеки е неудовлетворен в нещо от връзката си, което  и води до конфликти. Желанието да бъдат удовлетворени личните потребности, без да се отчитат интересите на патньора, може да надделее у мнозина. Но все пак, в момента общуването има всички шансове да стане по-хармонично, да въведем повече обаяние и интимност в него.

Денят изисква установяването на хармония. По никакъв начин не бива да бъдете груби в действията си както към хората, така и към природата. Желателно е да запазите приповдигнато настроение, да контролирате емоциите си и да имате добри мисли и намерения.

Работа и бизнес

Днес най -добре отложете решения свързани с документо оборот, събиране и анализ на точни данни както и работата с тях. Въпроси свързани с юридически проблеми също ще срещат трудности и забавяне в решението.В следобедните часове пък ще е трудно да се наложи дисциплина о отговорно отношение в работата така че не предявявайте прекалени очаквания към подчинените си.А ако вие самите сте в подчинена позиция  бъдете разумни и дисциплинирани ако не желаете да си навлечете гнева на началниците си.

Здраве, хранене и красота

Храната днес трябва да е лека, по възможност такава, която бързо се усвоява и освобождава от организма.Лечебен глад би спомогнал и брлагоприятствал изхода от кризисни състояния.Уязвима е лимфната система, стъпалата , осезателните органи, особенно зрението, главата и кръвното налягане.