Принц Уилям ще се жени през лятото

Варна Лайф

13-04-2010, 12:53

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Принцът на Уелс ще се ожени за дългогодишната си приятелка Кейт Мидълтън през лятото, съобщава френско списание, цитирано от dailymail.co.uk.

Point de Vue - таблоидът, който се слави с безупречни отношения с кралските семейства по света, казва от корицата си, че "Британските медии още нямат представа".
Светският журналист Antoine Michelland пише, че двойката е мислила да обяви предстоящата си сватба в началото на годината, но се е наложило отлагане.
Colombe Pringle, главният редактор на списанието, специализирано в кралски истории, казва, че информацията за сватбата на Уилям е потвърдена на 100 %.
 
Списанието съобщава още, че двойката не е отишла на ски за Коледа, както са планирали, а са заминали за Шотландия. Това пътуване е много символично, защото те са се запознали в университета "Свети Андрюс".
 
Michelland е известен с контактите си с други кралски семейства по цял свят, много от които, ще бъдат гости на сватбата и са предупредени да запазят събитието в тайна. 
 
Слуховете за предстоящата сватба се разпалват и от продължителния престой на двойката в имението Хеърууд, придобито от принц Чарлс през 2000 г. от бившия собственик - херцога на Корнуол. Вероятно това ще е домът на младото семейство.
 
Кралското семейство казва за Кейт, че тя вече е заела място в сърцата им, а принц Чарлс вече я е въвел в семейните работи.
 
"Отношението от кралския персонал към нея е като към член на семейството. Всички са на мнение, че тя е подходяща партия за Уилям", казват информатори на френското списание.
 
По всичко личи, че новините за годежа ще бъдат добре приети от обществото. Наскоро телевизионният канал Discovery направи анкета, която показа, че повече от половината британци харесват Кейт за своя принцеса.