ВарнаУтре LIVE: Черно море - Локомотив Мездра 2:0

Архив Варна

14-04-2010, 15:51

Снимка:

СНИМКИ: ЦВЕТОМИР ТРЪНКОВ

Автор:

ЕКАТЕРИН ДОНЧЕВ Снимки ЦВЕТОМИР ТРЪНКОВ

Всичко от Автора

18:50 ч Край на мача и във Варна. Черно море победи с 2:0, а можеше спокойно да вкара и още поне един гол. Доста пропуски направиха варненци през целия мач.

Фоторепортаж »

16:45 ч
Черно море приема Локомотив Мездра в мач от 24-я кръг на "А" група. Срещата на стадион "Тича" започва в 17:00 и Варна Утре отново предава двубоя на живо.
Състав на Черно море: Пиргов, Ал. Александров - Сашо, Дяков, Домакинов, Маркес, Димов, Жуниор, Юруков>Станислав Стоянов, Николов>Ратников, Борносузов и Божилов>Колев. Старши треньор: Велизар Попов.
Състав на Локомотив Мездра: Господинов, Джоров, Пажин, Христозов, Петков, Керчев>Борислав Балджийски, Илиев, Тодоров>Боян Табаков, Русев, Иса и Кавдански.
Старши треньор: Войн Войнов.
Главен съдия: Вихрен Манев. Помощници: Петър Стойчевски и Мартин Венев.
16:55 ч Черно море започва тази среща от 8-мо място във временното класиране с актив от 36 точки.
Гостите в момента са на 14-то място в зоната на изпадащите с 21 точки. Преди малко в София Славия и Литекс завършиха 1:1 и разликата на върха между ловчанлии и Локомотив София се запази 4-ри точки.
Черно море ще играе в традиционните зелено-бели екипи, Локо са с червено-черни фланелки, бели гащета и червени чорапи.
Срещата пропуска поради наказание Александър Александров - Сашко.
17:01 Начало на футболната среща. Първи с топката играят варненци. Изключително малко публика има на стадиона. До този момент не повече от 500 души.
2' Играта е спряна, докато се оказва медицинска помощ на Десислав Русев. В този момент Берое повежда на Левски с 1:0, а Пирин вкарва гол на Спортист в Своге.
5' Ъглов удар за Черно море след удар и рикошет на Юруков.
Центрирането на Борносузов е избито от защитата на Локо.
6' Левски изравнява на Берое в Стара Загора.
Тук във Варна агитката на домакините не е опънала нито едно знаме. Феновете се заканиха, че по такъв начин ще изразят отношението си към играта на отбора в последните срещи.
8' Удар на Десислав Русев срещна напречната греда на Илко Пиргов и излезе в аут. Защитата на варненци остави противниковия състезател съвсем сам на около 25 метра фронтално срещу вратата.
10' ГООООЛ!!! 1:0 за Черно море!
Юношата на Черно море Румен Николов бе намерен непокрит на точката на дузпата и след перфектен удар с глава откри резултата.
11' Жълт картон за Танко Дяков, който удари с лакът в лицето Русев. Тук можеше да има и червен картон.
16' Атанас Борносузов пробва да изненада Господинов с удар от 25 метра, но топката мина на метър от лявата греда.
20' Божилов с глава от 5 метра не успя да вкара втори гол за варненци след перфектно центриране на Адемар. Малко след това Николов отправи перфектен удар, но на сантиметри покрай вратата.
Левски вече повежда с 2:1 в Стара Загора.
24' Ъглов удар за гостите. Божилов с глава изби топката, последва бърза контра и за нарушение в центъра Димитър Петков получи жълт картон.
26' Нова опасност пред вратата на Локо Мездра. Юруков получи пас пред наказателното поле, завъртя се и стреля, но топката облиза сглобката на вратата и излезе в аут.
31' Георги Божилов открадна една топка от защитата на гостите, напредна в наказателното поле и по диагонал стреля, но покрай гредата. Веднага след това Николов свали с глава на Димов, но топката му бе избита от крака малко преди да отправи удар от 3 метра. Добри моменти за Черно море за увеличаване на преднината.
В този момент вече Левски поведе с 3:1 в Стара Загора.
35' ГОООЛ!!! 2:0 за Черно море
Предраг Пажин си отбеляза автогол, след като се опита да върне една топка към Господинов, но вместо това намери собствената си мрежа. Неразбирателство в отбраната на гостите доведе до това попадение.
37' Жълт картон за Пажин за протест на отсъждане на рефера.
42' Доста се поуспокои играта след второто попадение за Черно море. Двата отбора доиграват първата част и не създават никакви опасни ситуации пред противниковите врати.
17:45 ч Край на първото полувреме.
Черно море напълно заслужено води с 2:0 на Локомотив Мездра.
В Стара Загора Берое - Левски 1:3, в Своге Спортист - Пирин 0:1.

18:03 ч
Начало на второто полувреме. Без промени в двата състава.
49' В бавно темпо започват вторите 45 минути на стадион "Тича". Страничният съдия Мартин Венев отмени попадение на гостите поради засада. Никой от Локомотив не протестира.
50' Нова добра акция на Ели Маркес по дясното крило завърши с центриране в наказателното поле и удар с глава на Божилов право в ръцете на Господинов. Секунди след това Николов от 3 метра прати топката покрай гредата.
53' Смяна в състава на гостите. Излиза Анатоли Тодоров и на негово място Боян Табаков. Велизар Попов също подготвя замени.
56' Станислав Стоянов заменя Юруков. В игра се готви да влезе и Тодор Колев.
57' Излиза Георги Божилов и на терена вече е Колев. Аплодисменти на стадион "Тича" и за двамата заменени играчи.
60' Влезлият като резерва Боян Табаков се освободи в наказателното поле от защитниците на Черно море, но стреля слабо в ръцете на Пиргов. Тук гостите можеха да намалят резултата.
64' Поразвали се играта през второто полувреме. Варненци определено свалиха темпото, а гостите не могат да създадат опасности пред Пиргов. Даниил Ратников ще бъде последната смяна в състава на Черно море. След малко ще разберем кой излиза.
66' Смяната е факт. Терена напусна под бурните аплодисменти на публиката Румен Николов. Той отбеляза първия гол в днешната среща.
Няма промени на резултатите в другите две срещи, които се играят в момента.
69' И Войн Войнов направи последната си смяна. Излезе Мартин Керчев и в игра се появи Борислав Балджийски. При напускането на терена Керчев отправи няколко реплики към публиката на официалната трибуна.
72' Жълт картон за влезлия преди минути Балджийски за нарушение в центъра при бърза атака на варненци.
73' Прекрасна проява на Пиргов. Исмаил Иса излезе сам срещу вратаря, но Илко успя да отрази удара. Прекалено аристократично започнаха да играят "моряците" в защита и може скоро да получат гол, ако продължават така.
78' Поредица от засади вдигнати и от двамата арбитри. Слаб футбол се играе през второто полувреме.
82' Най-накрая нещо интересно на терена. При бърза контра на Черно море, Тошко Колев овладя центрирането в наказателното поле на гърди, завъртя се и отправи бомбен удар към Господинов, но вратарят изби.
83' Пропуск на Домакинов. Ратников открадна една топка, пусна успоредно на голлинията и от 4-5 метра Никола се опита да качи топката на покрива на залата. Чиста ситуация за 3:0, но...
87' Публиката започва да напуска стадиона. Мачът се доиграва.
90' Тодор Колев можеше да направи резултата класически, но ударът му бе избит от защитник пред голлинията. Веднага след това при следващата атака гол на Колев бе отменен поради засада. Според мен такава имаше.
Спортист Своге изравни на Пирин в последната минута за 1:1, а Левски победи Берое като гост с 3:1.
18:50 ч Край на мача и във Варна. Черно море победи с 2:0, а можеше спокойно да вкара и още поне един гол. Доста пропуски направиха варненци през целия мач.