В Добрич изчезна банков служител

Архив Варна

22-04-2010, 11:01

Автор:

СВЕТЛАНА МИХАЙЛОВА

Всичко от Автора

Банков служител в Добрич изчезна и в момента е издирван от полицията, разбра ВарнаУтре.

Той е работил като техническо лице в клона на Първа инвестиционна банка в Добрич. От там заявиха, че преди седмица мъжът излязъл в платен годишен отпуск, след което следите му били изгубени.

Във вторник съпругата му позвънила в банката, за да попита дали не знаят нещо за него, тъй като е изчезнал. Това изненадало и притеснило колегите му. Според  тях изчезналият банков служител, който по непотвърдена информация се казва Пламен, е изключително балансиран, приветлив и добър човек.

От наши източници разбрахме, че в сряда вечерта полицаите са открили колата му, изоставена до пицария в Балчик. Телефонът му бил изключен. Полицията продължава да го издирва. Сред версиите няма такава, която да го свързва с работата му в банката.

Припомняме Ви, че Добрич нашумя като градът с най-много изчезнали. Наричат го Бермудски триъгълник, след като за 5-6 месеца през 1998 г. в Добрич изчезнаха 24 млади хора. Това преди време Кръстинка Великова - майка на изчезналата Румяна Иванова. Тази цифра тя научила при една от поредните си срещи в МВР в София.