Миро и Милена триумфираха на наградите на БГ Радио

Варна Лайф

26-04-2010, 11:54

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Милена Славова зарадва публиката на водното шоу на 9-тите Годишни Музикални Награди на БГ Радио с изпълнението на емблематичния хит „Ха – ха”, заедно с Фънки и Денис Ризов. Рок иконата отнесе съвсем заслужено приза в категорията „БГ вдъхновител”.

Миро отнесе 3 от призовете от 4-те котегории, в които беше номиниран - за "БГ Изпълнител" на 2010 година, за "БГ Песен" и "БГ Видеоклип" за хита си "Убиваме с любов". Изпълнителят не можа да присъства на церемонията в зала 1 на НДК, заради ангажименти в Македония, свързани с промотитането не песента, която ще ни представя на "Евровизия" - "Ангел си ти".

Деси Добрева победи стабилните конкурентки Мария Илиева, Galia (Каризма), Маги Джанаварова и Белослава и взе наградата за най-добра изпълнителка.

Айдълката Маги Джанаварова пак грабна статуетката за дебют.

Наградата за дует беше присъдена на Мария Илиева и Кийт Томпсън за песента им Truly, а Графа спечели отличието за най-добър текст за парчето „Оставяш следи”.

Най-добра "БГ Група" на 2010 година станаха Deep Zone Project, а албумът на Те - "Като нея" беше отличен, като най-добър.

Церемонията беше много "мокра" - фонтани и водопади бяха фон на наградите на БГ Радио 2010.