Пияни младежи потрошиха линейка на Златните

Мисия Варна

10-07-2010, 11:24

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Пияни младежи са потрошили линейка, която пристигнала да окаже помощ на пострадал след сбиване пред хотел „Перуника“ на Златни пясъци.

Почерпените си спретнали бой пред хотела късно през нощта или по-скоро рано сутринта около 4,15 часа. Бармани от близкото заведение станали свидетели на въргала и тъй като видели, че един от пострадалите кърви, звъннали на лекарите от „Прима медика“. Линейката пристигнала буквално за няколко минути, но била посрещната с крясъци и викове от сорта - „до кога ще ви чакаме вас... изтече му кръвта на човека“. Освен това яко почерпените участници в боя се нахвърлили върху спешните медици и започнали да блъскат линейката им.

Жалба за нанесените щети по автомобила е подадена в полицейското управление на Златни пясъци от служители на „Прима медика“. Установено е, че 22-годишен добричлия е строшил страничното стъкло на автомобила.

Младежите се опитали да натрошат и дефибрилатора, но не успели. Въпреки агресията, на която попаднали, докторите си свършили професионално работата, като качили пострадалия и го откарали в болница. Частният медицински център не е взел нито стотинка за оказаната спешна помощ и транспорта. Щетите по линейката са за около 500 лева.