Гибсън ще погребе Григориева ”в градина от рози”

Варна Лайф

14-07-2010, 12:08

Снимка:

GETTY IMAGES

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Скандалът, предизвикан от  раздялата на холивудския актьор Мел Гибсън и бившата му приятелка, пианистката Оксана Григориева, набира скорост.

Руското интернет издание Radar Online разпространи запис, на който Гибсън заплашва да убие Григориева.

В 8-минутната извадка от телефонен разговор режисьорът, носител на Оскар, обещава да погребе своята приятелка  „в градина от рози”.

Съобщението на Гибсън изобилства с нецензурни изрази. Актьорът се възмущава от това как се облича Григориева. „Сама ще си бъдеш виновна, ако те изнасилят група негри!”, заявява той.

Освен това Гибсън изисква от бившата си приятелка да се избави от силиконовите си гърди. „Погледни се, всичко в теб е фалшиво! Ти почти цялата си силиконова. Коя всъщност си ти?”, възмущава се той.

В края на разговора актьорът заявява, че това е последното му послание, че Григориева е психопатка и той повече няма да общува с нея.

Преди това запис на поредния скандал помести в Интернет самата Григориева. Там ясно се чува как актьорът нарича бившата си приятелка „уличница”. На записа между другите сцени има и епизод, когато рускинята крещи: „Какъв мъж е този, който може да удари  жената, която държи на ръце неговото дете?” На което Гибсън отговаря: „Знаеш ли какво? Ти заслужаваш това!”

Ще напомним, че Гибсън и Григориева се разделиха през април. Преди това те се срещаха три години, а през октомври рускинята му роди дете. За да бъде с пианистката, актьорът се разведе с жена си  Робин, с която имат седем деца. Гибсън е по-възрастен от бившата си приятелка с 14 години.

Звездната двойка се раздели, след като през януари тази година актьорът ударил приятелката си в своята вила в Малибу. В края на юни Григориева подаде във Върховния съд на Лос Анджелис  молба за неприкосновеност. Нейна близка приятелка разказва, че рускинята била принудена да се обърне към закона, след като Гибсън нееднократно я удрял.

Известно е, че и преди това Григориева и Гибсън са решавали чрез съда проблеми по възпитанието на дъщеря им. Жената се надява, че телефонният запис ще й помогне да спечели съдебния процес.

Между другото, заради скандала, много холивудски агенции се отказват от сътрудничество с Гибсън. Веднага след появяването на компрометиращия запис в Интернет договора си с актьора прекъсна компанията William Morris Endeavor Entertainment, която работи с него повече от 30 години.