Избрани Новини
Кулинарната академия в Добрич посрещна гости от Белгия
Кулинарна академия HRC в Добрич посрещна Микаел Рабайей (шеф-готвач) и Мика Серафимов (сомелиер). Те са преподаватели от водещото в областта на хотелиерството училище Тер Дайнен в Белгия.
Те се срещнаха със студентите и преподавателите в академията. „Тер Дайнен” – „Hotelschool Ter Duinen”, е създадено преди повече от 60 години, фокусирайки се върху богатите кулинарни традиции в комбинация с иновативността и погледа към бъдещето. Белгийското учебно заведение и Кулинарната академия HRC от България си сътрудничат като споделят знания и ресурси за развитието на образованието в областта на кулинарните изкуства.
Преподавателите от Белгия са посетили специална вечер, организирана съвместно със студентите на академията. Местните ценители на изтънчената кухня и селектирано вино са се насладили на вечеря в класически френски стил, придружена от майсторска кулинарна демонстрация.
Топ Новини